USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин спричинив смертельну ДТП на Рівненщині

6 Травня 2015 09:42
На автодорозі «Устилуг – Луцьк – Рівне» вчора, 5 травня, водій іномарки насмерть збив пішохода. Про це повідомляє erve.ua з посиланням на прес-службу УДАІ УМВСУ в Рівненській області.

Нещастя сталося у селі Обарів Рівненського району.

Водій автомобіля «RENAULT MAGNUM»,який проживає у Волинській області, з невідомих поки причин, допустив наїзд на пішохода 1968 року народження. Чоловік від отриманих травм загинув на місці пригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
11 Показати IP 6 Травня 2015 12:40
..на превеликий жаль волинські новини блокують коментарі на серйозні теми......у статті "Волинського учасника АТО судитимуть. Захисник не бачить криміналу" хочеться сказати щоб того військового прокурора - **дона штопаного самого у зону ато......мало того що людину мобілізували яка по стану здоровя не повинна була б мобілізовуватись..то ще незрозуміло в чому звинувачують....нехай краще займеться чинушами (які хлопцям які по року в зоні ато а ще не мають статус учасника)......
Редакція до 11 Показати IP 6 Травня 2015 12:59
Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під деякими новинами. В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації. Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus