USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянина ошукали на виготовленні візи

9 Лютого 2016 22:45
25-річний волинянин взяв у знайомого 3 тисячі гривень за сприяння у виготовленні візи, проте жодної допомоги натомість не надав.

Про це повідомляють у Секторі комунікації ГУНП у Волинській області

8 лютого із заявою до поліцейських обласного центру звернувся 28-річний мешканець одного із сіл Луцького району. Чоловік повідомив, що його ошукали.

Відомо, що потерпілий для сприяння у виготовленні візи дав знайомому молодому чоловікові 3 тисячі гривень. Однак, в результаті залишився без візи і без грошей.

Поліцейські з’ясували, що постраждалому у вересні минулого року в Луцьку допомогу у вирішенні питання щодо відкриття візи запропонував 25-річний мешканець обласного центру. Відомо, що він за цю послугу взяв 3 тисячі гривень, хоча насправді жодного стосунку до виготовлення таких документів не мав.

Поліцейські також з’ясували, що цей же чоловік причетний до скоєння ще декількох аналогічних злочинів на території області. За фактом шахрайства слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
DEXTER Показати IP 10 Лютого 2016 08:36
Скажіть прізвище того кидала, будь-ласка!
віза до DEXTER Показати IP 10 Лютого 2016 12:05
Сулєва

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus