USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинська СБУ вже не займається мільйонним хабарем від ПортCity

3 Вересня 2014 07:00
У серпні голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко дав завдання волинським підлеглим «зайнятися» мільйонним хабарем від ПортСity. Як виявилося через місяць, волинські СБУшники цим не займаються.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що 200 тисяч гривень хабара отримав заступник голови ДСНС від луцького підприємця за підписання актів прийняття в експлуатацію систем протипожежного захисту торгово-розважального центру у Луцьку. Але це лише п’ята частина запланованої суми. Усього від луцького директора високопосадовець мав отримати мільйон гривень.

Так, 1 серпня під час засідання ІІІ Антикорупційного форуму голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко дав завдання волинським підлеглим.

«Я вже сьогодні даю доручення волинянам, аби ви зібрали додаткові матеріали, щоб ми звернулися в суд», - наголосив головний СБУшник.

На продовження теми, кореспондент ІА Волинські Новини звернувся у Волинське управління СБУ, аби дізнатися про результати слідства й повідомити про них наших читачів.

«Факт був зафіксований у Києві, тому цим займаються в Києві. Можливо, частково готували якусь інформацію, але цим Київ займається», - прокоментувала представник зв’язків з громадськістю Іванна Поліщук.

Тому, аби дізнатися, де заховані «хвости» цієї справи, редакція підготувала інформаційний запит у Службу безпеки України в Київ.

Далі буде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Валя Показати IP 3 Вересня 2014 07:12
СБУ займається не мільйонним хабарем, а сімейним лікарем, який за палку ковбаси і пляшку виписав липовий лікарняний листок.
ВОНО до Валя Показати IP 3 Вересня 2014 07:43
вони працюють!!!!! доречі, а де поділась ВОНА?
Тоша Показати IP 3 Вересня 2014 09:11
а чому СБУ ще не у АТО.................сидять по барах як і раньше-----------ГАНЬБА
Анонім до Тоша Показати IP 3 Вересня 2014 09:33
а ТИ чому ТУТ, розумаха?
лучанин до Тоша Показати IP 3 Вересня 2014 14:23
А чому - а тому....Тебе мають повідомити через контакти, фейсбуки та ін. що СБУ виіхала в зону АТО?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus