USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинське місто – у фіналі конкурсу «7 чудес України»

27 Вересня 2016 21:02
Другий етап акції «7 чудес України: історичні міста та містечка» стартував 1 червня 2016 року й триватиме до 7 листопада 2016 року.

Члени оргкомітету акції оголосили 21 фіналіста та повідомили про початок інтернет -голосування на сайті www.7chudes.in.ua. У фіналі - Володимир-Волинський. Тож краян закликають голосувати за волинське місто.

Під час другого етапу акції (з 1 червня до 7 листопада 2016 року) на офіційному сайті акції триватиме голосування, де кожен зможе обрати зі списку фіналістів свої 7 найкращих історичних міст України. Також відбудуться презентації фіналістів, прес-тури і анкетування експертів.

На заключному етапі акції відбудеться підведення підсумків за результатами опитування експертів та інтернет-голосування (50/50).

Оголошення семи переможців акції «7 чудес України: історичні міста та містечка» мало відбутися у День туризму, 27 вересня, але голосування продовжили до 7 листопада.

Після оголошення результатів акції Оргкомітет бере на себе зобов’язання протягом наступного року з метою популяризації фіналістів акції підготувати та випустити про них фільми, а також виготовити різноманітну поліграфічну продукцію.

Аби підтримати Володимир-Волинський, – заходьте на сайт www.7chudes.in.ua. і голосуйте!

Нагадаємо, акція «7 чудес України: історичні міста та містечка» – це вже V етап всеукраїнської акції «7 чудес України». У попередні етапи вже визначали: «7 історико – архітектурних чудес України» (2007 р.), «7 природних чудес України» (2008 р.), «7 чудес України: замки, фортеці, палаци» (2010 р.) та «7 чудес Києва» (2013 р.).

З 1 березня до 1 червня Оргкомітет приймав та розглядав заявки на участь в цій акції від представників місцевих громад, громадських організацій, туристичних компаній, вищих навчальних закладів тощо.

Отож, за рішенням оргкомітету, до списку фіналістів увійшло 21 місто та містечко, серед яких і Володимир-Волинський.

Нашому древньому місту доведеться «поборотися» із такими містами як Диканька, Біла Церква, Бердянськ, Петриківка, Канів, Хуст та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
зіна Показати IP 28 Вересня 2016 10:20
неправда, володимир навіть в десятку не потрапляє поки що! А фіналістами є ті хто входить в сімку лідерів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus