USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинські бійці повернулися в Дебальцеве

30 Жовтня 2014 20:30
На передову повернулося сьогодні четверо бійців батальйону «Волинь», які привезли бойовим побратимам допомогу від небайдужих волинян.

У одну з найгарячіших точок на Сході, у місто Дебальцеве, сьогодні, 30 жовтня, прибули з Луцька бійці батальйону «Волинь», серед яких Володимир Харченко, який приїздив додому лише на чотири дні, та Василь Михальчук, який перебував на лікуванні у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі. Про те, що вони успішно повернулися на Схід, Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили бійці.

Раніше, 18-го жовтня у Дебальцеве волонтери привезли бійцям допомогу (зокрема, тепловізор) та отримали список необхідних речей. Тоді ж декількох бійців батальйону привезли у коротку відпустку у Луцьк.

Як розповідав у Луцьку боєць батальйону Володимир Харченко, тут він збирав теплий одяг, який потребують на передовій. Тоді він зізнавався, що «непогано було б тепловізорів підкинути» (один такий пристрій, який може врятувати життя вояків, коштує не менше 70 тисяч гривень).

Як з’ясувалося, побажання тих, хто відстоює цілісність країни, почули небайдужі волиняни.



Так, буржуйки надали підприємці із села Дідичі Ківерцівського району, які налагодили власне виробництво компактних пічок. Варто зауважити, що обігрівачі власного виробництва підприємець Володимир Дейна надає бійцям винятково безплатно.

Перші буржуйки привезли тиждень тому, і бійці вже встигли оцінити їхню ефективність, адже це печі повільного горіння.



Своєю чергою, благодійний фонд «Волинь-2014» допоміг у ремонті джипу, який Володимир Харченко придбав за власні кошти для виконання бойових завдань, надав запчастини для техніки, що використовується на передовій. Також допомогли теплими речами, інструментами для ремонту техніки та предметами першої необхідності (металеві кружки, тарілки, ложки тощо). Окрім цього, фонд надав вже два тепловізори для військових на передовій.

Також бійцям, які утримують бойові рубежі, привезли передачі від рідних та дитячі малюнки. Варто зауважити, що протягом останнього місяця для бійців батальйону «Волинь» передавали і теплі балаклави, які виготовили представниці спільноти «Луцьк-мама».

Таким чином, попри недостатнє забезпечення з боку держави, бійці-волиняни завжди можуть розраховувати на підтримку небайдужих краян у боротьбі за незалежність та соборність України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus