USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські діти написали листа дітям Путіна

18 Вересня 2014 16:33
Олексій, Маркіян, Маріана та Іванна Сидоруки звернулися з листом до дочок російського президента Володимира Путіна, Марії та Катерини, щоб вони попросили свого батька припинити воювати з Україною.

Ковельчани переконані, що діти Путіна теж хочуть миру на землі, а передусім між двома ще до недавнього часу братськими народами. Це послання юні ковельчани написали російською мовою, адже добре нею володіють, - повідомляє «ПроКовель».

Діти розповіли Марії та Катерині, що вони проживають в Лесиному краї, неподалік Колодяжного (Волинська область), де мешкала геніальна поетеса, дочка українського народу Лариса Петрівна Косач-Квітка (Леся Українка), що їхня бабуся по лінії батька у Велику Вітчизняну війну, де пліч-о-пліч проти фашизму воювали і росіяни, і українці, і білоруси та інші народи колишнього Радянського Союзу, пережила німецький концтабір, а бабуся дітей В. Путіна (мати Президента) зазнала голоду і холоду в блокадному Ленінграді (нині Санкт-Петербург). Окрім цього, діти з’ясували, що обоє дідусів Путін і Сидорук у той час воювали на фронтах і щодня наближали славний День Перемоги над гітлерівськими окупантами, як могли.

Майже 70 років обидва сусідніх народи жили в мирі та злагоді, однак чи не кожна українська родина з розповідей очевидців

- своїх рідних і близьких, які пережили ті страшні 1941-1945 роки, знає, що таке війна. І тепер, коли російська військова техніка стоїть на нашій землі і руйнує наші міста і села, вбиває мирних жителів, юні українці закликають пана Путіна схаменутися, зупинитися і відкликати свої війська.

«Не убивайте наших дедов, отцов, старших братьев за то, что мы очень любим свою Украину, как Леся Украинка!

Все люди на Земле должны жить мирно. Война – это большой грех и большое зло».

Дві рідних сестрички і два рідних батика з багатодітної ковельської родини Сидоруків вже відправили листа до Марії та Катерини Путіни. Вони сподіваються, що їхнє послання дійде до адресатів і доньки Президента Російської Федерації його прочитають та адекватно відреагують на прохання юних українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АСЯ Показати IP 18 Вересня 2014 16:44
А БАТЬКОВІ ПОФІГ.....
Петро до Українка Показати IP 18 Вересня 2014 17:29
Це дуже приємно, що майбутнє України в надійних руках, а такі, вже ствердно можна сказати особистост як Олексій, Маркіян, Маріана та Іванна Сидоруки є стверджуєче майбутнє України, які розбудують і піднесуть до Великих вершин процвітаючу, самобутню і Незлежну Україну!!!!
Светка з Ковеля Показати IP 20 Вересня 2014 12:06
Фу... Такий піар, хай і на війні за рахунок дітей - гидко читати. Білий дом поширює новини з фотками листа дітей тай пише, що вони відпавлені. Так хто лист послав діти чи наш білий дом? А діти-то взагалі існують чи то видумка? Хтось з чиновників вирішив випіндритися за счьот дітей, знати би хто і для чого таке чудить. А де адрес? Втянули дітей в авантюру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus