USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські добровольці - із запитанням до Порошенка

2 Вересня 2015 11:29
Не одна сотня добровольців, які боронили нашу державу від ворога, місяцями не може отримати статус учасника бойових дій, аби їх сім'ї мали від держави хоча б якусь фінансову підтримку. Влада чомусь дуже швидко забуває про них - наших Героїв. Військовим доводиться пройти всі кола бюрократичного пекла, аби довести, що вони дійсно воювали. Серед тих, кому більше року не вдається отримати статус - і важкопоранений доброволець з Волині Богдан Пташник. Про це інформує Під прицілом.

З його слів, закон, який урівнює добровольців та інших військових, прийняли ще цією весни. Підписав його президент, але добровольці і досі - безправні. Свій статус учасників АТО вони і далі змушені відстоювати по судах. Богдан Пташник - один із небагатьох, а може, і єдиний волинський журналіст, який за власним бажанням пішов на війну не заради професії, а як рядовий боєць.

Своєю чергою, обурення викликав у бійця та його побратимів намір Президента України Петра Порошенка негайно присвоїти такий статус загиблим військовим у кривавих подіях біля Верховної Ради 31 серпня.

Зі слів бійця, 23 травня минулого року біля Карлівки бійці «Донбасу» потрапили у засідку. П’ятеро воїнів загинули. Шестеро отримали поранення. Волинські добровольці звернулися до Порошенка із запитанням: чому досі вони не отримали статус?



"Крок Пороха - це плювок в обличчя мені і таким як я. І плювок на могили моїх загиблих побратимів. Вони (владці, - авт.) останнім часом виключно на крові і піаряться!", - прокоментував рішення Порошенка волинський доброволець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
СБУ Показати IP 2 Вересня 2015 11:47
Тому, що ви хлопці захищаєте свій народ, який для ПОПа і ще де кого ніхто і ніщо раби, а ті хлопці захищали особисто ПОПа і ще де кого.Цікава одна деталь, керівництво нацгвардії оголосило про збір коштів для постраждалих нацгвардійців, а кого вони захищали , невже у "них" не має грошей.А це ще один доказ того , що люди для них ніщо.
Анонім до СБУ Показати IP 2 Вересня 2015 13:38
А як можна захищати свій народ від свого народу?
СБУ до Анонім Показати IP 2 Вересня 2015 15:25
А хто для тебе твій народ, МОРЖІ, які зливають наших хлопців де тільки можна.
Анонім Показати IP 2 Вересня 2015 11:49
волинські новини прект банди коломойського
Анатоль_ Показати IP 2 Вересня 2015 12:22
Я та пані Наталка Семенівна так собі міркуємо, що ті так звані "добровольці" просто хочуть правдою та неправдою отримати собі пільги на халяву
Луцьк до Анатоль_ Показати IP 2 Вересня 2015 12:43
Підтримую.Я за те,щоб статус учасника отримуввали лише в ЗСУ та батальйонах МВС.Бо не всі хто їздив в Лугандонію воювали
Vestal до Анатоль_ Показати IP 2 Вересня 2015 16:37
Нормальна халява для раненого .Вот через таке відношення держави-зрив мобілізації.Ці пільги це якесь знущання.
Я Показати IP 2 Вересня 2015 12:47
За такі висловлюваня на адресу президента за грати і грати, грати, грати.Якщо ти воїн то до такого низу неопускавсяб.А так просто земельки та грошей захотілось!!??
Анонім до Я Показати IP 2 Вересня 2015 15:26
Мінстець видно здалеку.Все по методичках.Не паліться))))Вибори все покажуть.Блок Поросятка розвалюється.Але саме гірше , що Порося і країну до низу тягне((
Народ Показати IP 2 Вересня 2015 18:03
Сліпі сліпих ведуть! - у прірву!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus