USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські Герої повернулися з Краматорська

26 Березня 2015 17:13
Загін правоохоронців повернувся додому. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Під гучні аплодисменти та вигуки «Герої!» автобус із правоохоронцями Волині заїхав у двір обласного управління міліції. Із нетерпінням діти першими кинулися до відчинених дверей, щоби скоріше обійняти втомлених батьків.

Керівник зведеного загону Анатолій Оксентюк доповів начальнику УМВС України у Волинській області Петру Шпизі про успішне виконання поставлених завдань у зоні АТО.

Хлопці повернулись із місць, де досі тривають обстріли. Командир зведеного розповів про нелегку атмосферу й труднощі служби на сході.

- Їхали ми з миром, і хотіли привезти мир із собою, однак, війна не закінчилася. Несли службу в Краматорську. Виконували різні завдання – забезпечували охорону громадського порядку в місті, здійснювали перевірку транспорту на блокпостах, допомагали місцевому населенню. Дякувати Богу, він нас усіх вберіг. Повернулися додому в доброму здоров’ї, в гарному настрої. Тож готові їхати знову.

Зі слів інспектора штабу УМВС Володимира Склезя, відрядження було напруженим, адже ніколи не знаєш, де підстерігає небезпека. Тож, перевіряючи документи і транспортні засоби, доводилось бути особливо спостережливими та уважними.

Місяць у тривозі билося материнське серце Олександри Павлюк, яка чекала додому сина:

- Надіялася на Всевишнього, молилася, щоби підтримав та охоронив від ворожої кулі усіх хлопців, які зараз на сході. Щоб вони у доброму здоров’ї повернулися до своїх матерів, дружин, діточок. Просила Бога, щоб закінчилися тяжкі дні для нашої України. Увесь час плакала та переживала, але свою тривогу глибоко заховала у серці, аби не передати ці почуття синові. Тож, дякую Богу, що наші діти сьогодні повертаються. Віримо, що на нашій землі запанує мир.

До зустрічі мужніх захисників рідні добре підготувалися: намалювали малюнки, плакати, виготовили сувеніри. Кожен вклав у ті доробки частинку своєї любові та віри в нашу перемогу…

БІЙЦІ 14 БРИГАДИ ПОВЕРТАЮТЬСЯ ДОДОМУ. ЗУСТРІЧ - ЗАВТРА, 27 БЕРЕЗНЯ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
... Показати IP 26 Березня 2015 19:22
Дорош хай краще розкаже про захват землі на початку Шацька і як він там свиней вирощує!!! А то просидів на сраці на далеких постах подальше від бойових дій - і вже учасник бойових дій!!!
волиняка Показати IP 26 Березня 2015 20:59
година Грицюків гарно виглядає
Кварт до волиняка Показати IP 27 Березня 2015 14:01
А особливо гарно виглядає той хлоп якого половину обрізало
Шацький Показати IP 26 Березня 2015 22:20
Дорош ніколи не від кого нічого не скривав, він публічна людина! І нічого він не захоплюва! Там все законно! Сто раз це вже все перевірялося! А От хто пише різну дурню може поцікавитися особисто в нього! Я впевнений він не відмовить! Молодці хлопці! Повернулися живими і здоровими !!! Нехай Бог їм сили вертає!
Слава Україні! Показати IP 27 Березня 2015 00:04
На таких хлопцям і тримається мир в нашій області! Дякуємо!!!
Вася Показати IP 28 Березня 2015 10:31
Проще сидіти дома і писати херню! Якщо такі розумні, то валіть в АТО! А не грязюкою поживаєте тих хто служить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus