USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські Новини відтепер на папері

4 Лютого 2016 19:00
Інформаційне агентство Волинські Новини має гарну новину для своїх читачів, адже відтепер видання можна читати не лише в інтернеті.

Перший номер нового обласного тижневика Волинські Новини побачив світ 4 лютого.

Головний редактор Інформаційного агентства Альона Трохимчук певна, що поява газети викличе інтерес у волинян.

«Ми перебуваємо на старті чогось масштабного і потужного. Я впевнена, це буде великою справою, першою чергою, для людей», – зазначила головний редактор.

Перший тираж, а це 59 тисяч примірників, уже розповсюджується по всій Волині. І це не тільки особиста передплата від волинян, а й розповсюдження по державних установах, навчальних закладах, бібліотеках тощо.

Окрім того, газету можна придбати у місцях продажу преси по всій області. Рекомендована ціна – 3 гривні.

Волинські Новини на папері – це багаторічний досвід роботи колективу інформагентства з такою ж назвою, яке щодня читають десятки тисяч людей.

«Ми прагнемо бути доступними для читача, і якщо йому є що сказати, що передати, якщо йому щось болить чи то тішить, радує, - в такому разі ми спробуємо допомогти», – розповідає Альона Трохимчук.

Колектив газети працює над тим, аби тематика видання була різноманітною. Політика, економіка, соціум, історія, культура, актуальні події тижня, розваги, а найголовніше – життя людей, яким воно є насправді.

Заступник головного редактора ІА Волинські Новини Ірина Качан переконана, що попри стереотипи на Волині, як і в усій Україні, ще довго існуватиме попит на газети, проте важливо, аби вони були якісними.

«Чимало людей говорять про те, що газети відмирають, але ми впевнені, що це не так. Спробуємо довести це волинянам і собі першою чергою», – зазначає журналістка.

До слова, на читачів Волинських Новин у друкованому форматі також чекають сюрпризи та несподіванки.

«Ми усіх секретів не будемо розкривати, але вже у першому номері газети можна виграти гарний туристичний ліхтарик, відгадавши кросворд і ключове слово», – розповідає Ірина Качан.

Побачити, наскільки волиняни активні, чи готові вони читати та писати про свої проблеми, підказувати цікаві теми – ось чого чекають від читачів журналісти.

А для того, аби газета прийшла у ваш дім, ви можете передплатити її у кожному поштовому відділенні області за передплатним індексом 98008. Вартість передплати на 1 місяць – 13,26 грн, на 3 місяці – 39,17 грн, 6 місяців – 76,64 грн, 11 місяців – 139,74 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Колега Показати IP 4 Лютого 2016 19:17
Переглянула газету: так, змістовна, інформаційно насичена, сучасна верстка. Та прикро вразив той факт, що лишень у моєму невеличкому селі безкоштовно і аж півроку це видання отримуватиме аж...50 сімей. Вартість друку одного примірника, в середньому, копійок 40-50, множимо на тираж, сума немала. От тільки ці кошти ліпше було б спрямувати для тих, хто цього дійсно потребує, а "Волинські новини" цікаві й в електронному варіанті.
Тарас Чурило Показати IP 4 Лютого 2016 20:23
Молодці. Чекаємо передплатні індекси
Читачка Показати IP 4 Лютого 2016 20:41
Удачі колективу у здійсненні такого потужного проекту! Бажаю вам вдячних, вдумливих і відданих читачів!
побажання Показати IP 4 Лютого 2016 20:43
Сім футів вам під кілем, мої дрібні діти. Усі ви талановиті, молоді і красиві. Я з задоволенням спостерігаю за вашою творчістю. Усе у вас вийде. Тільки вчіть мову, не пишіть з ошипками: "тілівізор", "на протязі" (впродовж). І вчіть головне правило журналістів, якому вже понад 300 років: журналістика для того, щоб влада не стала самовладдям.
Фотін Показати IP 4 Лютого 2016 22:32
Вітаю!!! Побільше творчих звершень !!!
Mery12345 Показати IP 5 Лютого 2016 00:44
молодці! так тримати, успіхів вам творчих)
вася Показати IP 5 Лютого 2016 11:41
переводняк паперу
Макс Показати IP 5 Лютого 2016 15:16
Газета завжди буде крутішою від сайту))
Ківерець Показати IP 5 Лютого 2016 20:20
Приємно познайомитися з цікавим волинським виданням. Дякую за такий подарунок. Разом з тим, зверніть увагу на нечіткість окремих тематичних рекламних сторінок, де поєднуються кольори білий та оранжевий. Важко читати. Програму телебачення якось теж пропускаю, бо скрізь є. Можливо, в іддати місце іншій темі. В цілому - вітаю з народженням ВН творчий колектив!
Ірина Показати IP 6 Лютого 2016 00:08
Молодці творчого злету вам!!!!!!
Анонім Показати IP 6 Лютого 2016 07:45
Вичитуйте статті... грамотного вам коректора бракує
читачка з питанням Показати IP 8 Лютого 2016 15:27
там у рубриці "розваги" ви розмістили рецепт голубців "з секретом"... і так питання до знатоків в редакції ВН - в чом секрет?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus