USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські правоохоронці вирушили в АТО

1 Серпня 2015 12:58
П'ятнадцять волинських правоохоронців вирушили до східних рубежів України під керівництвом заступника начальника управління УДАІ УМВС України у Волинській області Олега Данилюка, – йдеться на офіційному сайті УМВС України у Волинській області.

Головне завдання міліціонерів – забезпечити правопорядок у звільнених від окупантів населених пунктах. Хлопці будуть нести службу на блок-постах, супроводжуватимуть вантажі, стежитимуть за безпекою руху, – розповів в.о. начальника УМВС України у Волинській області Анатолій Петрушин.

Він же додав, що впевнений:волинські правоохоронці гідно виконають свій обов’язок в зоні проведення АТО.

Зі слів посадовця, попередні ротації продемонстрували, що працівники міліції Волині – мужні, сильні духом і морально стійкі бійці, справжні українські патріоти. Тож Анатолій Петрушин побажав правоохоронцям, які вирушають на схід, повернутися живими й здоровими, і щоб швидше настав мир!

У небезпечну поїздку працівників Державтоінспекції проводжали рідні та друзі.

Перед від’їздом правоохоронців благословив священик, подарувавши кожному натільний хрестик.



Раніше Інформаціне агентство Волинські Новини повідомляло, що на схід вирушили Луцькі прикордонники. До слова, у складі групи були військовослужбовці, які уже несли службу у зоні АТО і мають бойовий досвід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus