USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські рятувальники – найуміліші в Україні

29 Серпня 2016 17:42
Урочиста церемонія нагородження переможців та оголошення результатів Всеукраїнських змагань з пожежно-прикладного спорту відбулося 28 серпня у Кіровограді. Участь у змаганнях взяли 20 команд з усієї України, у тому числі й вогнеборці з Волині, які і вибороли першість.

Про це повідомила прес-служба ДСНС у Волинській області.

Після двох днів запеклої боротьби між учасниками змагань uоловний суддя, віце-президент Федерації пожежно-прикладного спорту України, майстер спорту міжнародного класу з пожежно-прикладного спорту, суддя міжнародної категорії з пожежно-прикладного спорту Олександр Тарасов привітав усіх із завершенням спортивного свята, подякував спортсменам за витривалість та високі результати, які і належить демонструвати справжнім вогнеборцям.

Змагання з пожежно-прикладного спорту включають випробування у наступних видах: підйом штурмовою драбиною у вікно четвертого поверху навчальної вежі, пожежна естафета 4х100 метрів, стометрівка з перешкодами та бойове розгортання.

Згідно з результатами змагань володарем Кубка України з пожежно-прикладного спорту стала збірна команда Волинської області, «срібло» здобули спортсмени Київщини, а бронзові медалі завоювали учасники команди Одеської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1111 Показати IP 29 Серпня 2016 21:22
рятувальникам платять копійки їздим на металоломі а вони дибільні змагання влаштовують ще засталяють добровілльно вступати в едерацію і платити внески де пркуратура Луценко коли буде порядок і скінчитьця ця раданска методика

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus