USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські військові відстояли своє право лишитися на Сході

1 Червня 2014 12:31
На Сході України в зоні АТО залишаються волинські військові, які написали рапорти про те, що вони – добровольці. Багато з них заявили, що лишаться на Сході заради пам'яті своїх загиблих друзів. Так, стало відомо, що на Донеччині залишаются волинські сапери і снайпери. Про це пишуть у Фейсбуці волонтери - Роман Сініцин, Костянтин Зінкевич і Роман Мартинюк.

«Їхали в 51-шу вже знаючи, що 80% бригади виводять на полігон на "перенавчання". Тим не менше, за волиняками залишаються блокпости, причому у дуже мутних місцях. "Наші" снайпери і частина саперів залишились. Вчора ще було під питанням чи залишається снайперська рота, але вони буквально відвоювали своє "право на війну". Сапери у кількості 9 чоловік теж залишились.

«Треба віддати належне тим хлопцям, які зі сльозами на очах не хочуть виїжджати з Дачного, бо їм соромно. Це Герої! Жодного сумнівного бійця не виявилось ні у саперно-мінометному підрозділі, ні у зв'язківців (вони нікуди і не збирались, бо ціла грядка цибулі вже зійшла в акацієвому лісі), ні у снайперів.

Про снайперів окремо хочу сказати. Хлопці виконують реально фізично важкі і складні завдання. Їх хотіли теж відвести у Миколаївську область, та через багаторівневий тиск на викоеувача обов'язків комбрига Павла Пивоваренка самих же бійців, їм вдалося відстояти своє право залишитись і, як це не пафосно звучить, захищати Україну», - ділиться постом у Фейсбуці активіст з Володимира-Волинського Костянтин Зінкевич.

Нагадаємо, 31 травня, у день дев'ятин за загиблими під Волновахою волинянами, солдатами 51-ї ОМБР, мешканці Волновахи прийшли з квітами на місце трагічної події.



Фото з 51-ї бригади



Зійшла грядка із зеленою цибулькою в акацієвому лісі

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
лучанка Показати IP 1 Червня 2014 12:39
Нехай Господь оберігає їх!!!!Низький уклін!!!!
Волинь Показати IP 1 Червня 2014 13:12
"На Сході України в зоні АТО залишаються волинські військові, які написали рапорти про те, що вони – добровольці." Це що значить, що вони не є військовослужбовці і не дай Бог якщо щось станеться, то Міністерство оборони ні причому, так як вони добровольці???
Дончанин до Волинь Показати IP 1 Червня 2014 14:41
От них ото всех требуют подобные заявления по указанной тобою причине.
Анонім до Волинь Показати IP 1 Червня 2014 20:50
А вони хоч знають про те що відстояли своє право лишатись на сході? Може треба їм про це сказати, ато так і будуть їх матері перекривати тут дороги.
луцк до Волинь Показати IP 2 Червня 2014 10:36
добровольці не підлягають під статус учасника бойових дій!!!просте швирялово людей(((
Влад Показати IP 1 Червня 2014 14:49
Остались нормальные мужики, а всякие бахвальцы, орущие что они страшные вояки и патриоты сбежали к женам под юбки.
Ростик до Влад Показати IP 1 Червня 2014 16:40
А чому ти сидиш під спідницею в жінки?
луцк до Ростик Показати IP 2 Червня 2014 10:38
в влада жінкі під спідницею краще ловить вайфай ) тому він з піднеї і пише)
оксана донецк Показати IP 1 Червня 2014 15:00
низкий поклон вам и спасибо,выбейте этих уродов с нашей донецкой земли под названием ДНР.мы украина
Тарас до оксана донецк Показати IP 1 Червня 2014 16:16
Правильно. Только благодаря героям мы сможем выжить всю ету нечесть с Украины
Олесь Показати IP 1 Червня 2014 15:08
Цікаво, хто цей типу вовк- Vlad Wolf_ просто проплачений бот кремлівський чи дійсно, східняк, що заблудився в московських телеканалах? Радує одне - дякуючи путлеру Народ мобілізується . Вже Киян на сході Бандерівцями кличуть. Ще трохи, і Українська ідея переможе. І ми ВСІ- від Сяну до Дону зможемо сказати загарбникам " Я єсть НАРОД, якого Правди Сила ніким звойована ще не була!!....." А ваши ребята- невже гопніки зможуть щось змінити в Нашій Державі? Ви помилились, типу вовк, -московська шавка !
Дончанин до Олесь Показати IP 1 Червня 2014 15:53
"Вже Киян на сході Бандерівцями кличуть" - ты у нас был, что о нас говоришь? В Благодатном на место гибели ваших ребят местные принесли цветы на девятый день их гибели, а в Волновахе собираются поставить памятник. Иными словами, мы судим о людях по их конкретным поступкам и не вешаем ярлыки по месту жительству.
Тарас до Дончанин Показати IP 1 Червня 2014 16:19
Наверное дошло. Это значит, что поняли, наконец то, кто защитник, а кто агрессор.
Дончанин до Тарас Показати IP 1 Червня 2014 16:54
Ради твоего же здоровья не советую тебе говорить что либо подобное любому из выживших там ребят. Особенно один на один.
Який до Олесь Показати IP 1 Червня 2014 16:38
Який Вольф?:)
у бров Показати IP 1 Червня 2014 15:45
А "патріоти" типу Гузя, Пирожика, Данильчука... розсілись у владних кабінетах і ніякою "палкою" їх звідти не вижинеш на Схід, щоб побачити їхній "патриотизм"!:) Ганебники!!!
Антон до у бров Показати IP 1 Червня 2014 15:51
Козли будуть завжди, в любий час. Одне погано, що такі г...дони як раз і сидять на високих посадах, зовсім того не заслуживши.
волинянка Показати IP 1 Червня 2014 16:46
Боже дорогий,будь поруч цих наших героїв, наших синочків.Оберігай їх від куль.Вони на справедливій дорозі, бо захищають рідну землю.Щоб їх мами і тати, дітки, дочекалися додому. Ми за вас молимося, наші дорогенькі
Людмила, Кривой Рог Показати IP 1 Червня 2014 17:25
Ребятки, спасибо, низкий поклон вам!..и солдатикам и волонтерам...пусть Господь хранит, молюсь за вас, дорогие
Дончанин Показати IP 1 Червня 2014 18:12
ссылочка на выступление немецкого политика в бундестаге по ситуации на Украине: http://www.youtube.com/watch?v=sLZ3gYLDOqU
східнякам Показати IP 1 Червня 2014 19:13
добре і тепло за гречку і 100 грн було стояти в Марііньському парку, а тепер ви дякуєте заходу що власним тілом захищають вашу родину Білет вам в один кінець на Сибір
Анонім до східнякам Показати IP 4 Червня 2014 00:17
а тобі білет на Соловки
до східнякам Показати IP 1 Червня 2014 20:58
Включи мізки і думай, що говориш. Через таких телепнів і розвалюється країна. Непотрібно ображати і звинувачувати один одного, особливо, коли не знаєш людини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus