USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинська молодь долучилася до благодійності

20 Грудня 2014 11:00
На Волині завершилася акція «Твори дива». Під час заходу в корпусах Східноєвропейського національного університету збирали теплі речі для солдатів, які воюють на сході, та іграшки, солодощів для дітей-напівсиріт та діток з особливими потребами. Організаторами такого збору виступили ГО «Самопоміч», обласний благодійний фонд «Карітас Волинь», благодійний фонд «Ефективне суспільство».

Як розповіла координатор акції Юлія Вусенко, теплі речі для бйців завезли на Самооборону. Іграшки ж поїхали у школу-інтернат в селищі міського типу Головно, що в Любомльському районі. Та цим акція не обмежилася охопили увагой й місцевих луцьких діток з особливими потребами, сиріт. Для них навіть влаштували майстер-клас зі створення національної іграшки.

До акції долучилися Головне управління ДФС у Волинській області в особі Чуя Віталія Володимировича, Державна служба з надзвичайних ситуацій в області, ПП «Угринів молоко», ТзОВ «Торговий дім «М’ясопродукт», ТМ «Торчинм`ясопром», ФОП Теліцин О.В., ТМ «Апельсин», та підприємці Завокзального ринку в особі Нікітюка Віталія та Дем'янчука Андрія.

Юлія Вусенко додає: благодійність треба виховувати, до неї обов’язково потрібно залучати молодь. Адже навіть маленька дрібничка, подарована від щирого серця, важить багато. І благодійниками можуть стати не лише багатії-філантропи, а й звичайні студенти, молоді люди. І саме підростаюче покоління треба вчити допомагати ближнім, тим, хто цього найбільше потребує. Саме за таким принципом жив Святий Миколай, який дав всім приклад доброти і самопожертви.
Іграшки, зібрані в університеті
Іграшки, зібрані в університеті
Державна фіскальна служба
Державна фіскальна служба
Теплі речі для бійців
Теплі речі для бійців
Теплі речі для бійців
Теплі речі для бійців
Подарунки від Апельсину
Подарунки від Апельсину
Майстер-клас
Майстер-клас
Угринів-молоко
Угринів-молоко
як пакувалися подарунки
як пакувалися подарунки
Подарунки від підприємців з ринку
Подарунки від підприємців з ринку
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Світлана Показати IP 20 Грудня 2014 14:04
Акція чудова. Тільки, де відбувався майстер клас і хто його проводив?
міша до Світлана Показати IP 21 Грудня 2014 13:13
це Андрій Бондарук, талановитий чоловік. http://tcentrlutsk.blogspot.com/2014/12/blog-post_17.html
Андрій Показати IP 20 Грудня 2014 16:44
Показуха. Зробіть добре діло і воно вам без цих фоторепортажів зарахується в майбутньому.
Лучанин Показати IP 20 Грудня 2014 18:32
Показуха. Хтось ДУЖЕ не хоче люстрації.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus