USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

«Ми не зупинимось ніколи, доки не переможемо», - волинські волонтери

25 Липня 2015 22:40
Волинські волонтери передали продукти й аптечки бійцям «Айдару», а також допомогли волинському танкісту, який втретє їде в зону АТО. Про це пишуть активісти на сторінці Ковельського центру допомоги 51 ОМБР у мережі Фейсбук.

«Загрузили машину, яка їде на схід, в добровольчий баталйон «Айдар». У хлопців закінчились продукти. Віддали все, що лишилось: сало, консервацію, макарони. З ярмарки лишились солодощі, вирішили віддати вафлі Артек та печиво, футболки та бандани, засоби гігієни, для підтримки наших захисників», - йдеться у дописі.

Також для військових передали 4 індивідуальні аптечки з необхідними та якісними медикаментами.
Окрім того, волонтери допомогли волинському танкісту Івану, який звернувся до них за допомогою.

«Чудовий боєць, танкіст зростом 153 сантиметри, звернувся за допомогою. Не могли відмовити, отримав від нас бандану, кофту, бинти, тактичні окуляри, засоби гігієни. На зібрані кошти, завдяки небайдужим ковельчанам, придбали йому рюкзак на суму 400 гривень. Речам Іван радів як дитина, в АТО їде втретє. У нас неймовірні враження від нього. Щиро бажаємо успіху», - йдеться у дописі.
Волонтери дякують усім, хто допомагає.

«Може від нас десь і чекають, що ми втратимо сили чи натхення, але завдяки таким бійцям ми не зупинимось ніколи, доки не переможемо», - пушуть волинські активісти.

Сьогодні працюємо... Загрузили машину, яка їде на Схід, в добровільний баталйон"Айдар" у хлопців закінчились пр...

Posted by Ковельський центр допомоги 51 ОМБР on 25 липня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
коректор Показати IP 26 Липня 2015 06:25
Виправте взаголовку: "зупинИмось".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus