USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинській дітворі нагадали про «небезпеку під ногами»

31 Травня 2015 13:58
У Нововолинську міліціонери разом із рятувальниками розповіли про особливості професії, застерегли від протиправних вчинків та відпрацювали алгоритм дій у випадку виявлення небезпечних предметів.

Під час зустрічі заступник начальника нововолинського міськвідділу міліції Вячеслав Мартинюк та оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Валерій Вавілов знайомили школярів зі структурними підрозділами управління МВС в області.

Правоохоронці розповіли про специфіку служби в міліції, демонстрували зразки вогнепальної зброї та засоби індивідуального захисту. Учні, не приховуючи захоплення, приміряли каски, шоломи, бронежилети та фотографувалися «у повній екіпіровці», позуючи зі зброєю, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

На завершення зустрічі правоохоронці роздали школярам тематичні листівки «Дивись під ноги».

– Під час таких зустрічей діти не лише дізнаються про роботу правоохоронців і пожежників, але й отримують цінні знання на всі випадки життя. Школярі повинні знати чіткий алгоритм дій при виникненні надзвичайних ситуацій. Саме від вчасного прийняття правильного рішення та чітких дій інколи залежить їх здоров’я або ж навіть життя, - підсумував Вячеслав Мартинюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus