USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинській волонтерці-переселенці просять допомогти відремонтувати дім

29 Червня 2016 23:00
Сім’я волонтерки Світлани Чернобаєвої, яка по приїзду з Краматорська на Волинь почала допомагати українським солдатам, потребує допомоги. В будинку, який родина переселенців спромоглась придбати, ніхто не жив 20 років, відтак, той потребує ремонту.

Про це на сторінці «Волинь SOS» у Фейсбуці повідомляє волонтер Тетяна Должко.

«Сьогодні просимо про допомогу волонтерці. Бо як не крути, але волонтери теж потребують нині допомоги, особливо якщо цей волонтер у нас ще й зі статусом внутрішньо переміщеної особи.

Усі іще з 2014 року пам’ятають переселенку та її сім’ю із Краматорська Світлану Чернобаєву (і жінка і чоловік - з інтернату, мають двійко діток), котра з перших днів перебування на Волині стала волонтерити і допомагати нашим солдатам та таким же як і вона переселенцям.
Пані Світлана з синами
Пані Світлана з синами
Цілий рік вона відволонтерила в «Волинь СОС», а згодом зареєструвала в місті Рожище власну громадську організацію РРГО «Рука допомоги», яка допомагає сім’ям учасників АТО, переселенцям та воїнам на передовій.

Нарешті доля подарувала її сім’ї змогу отримати власне житло - вони придбали у в селі невеличку хатину. Проте та хатинка стара. У ній 20 років ніхто не жив і, відповідно, вона потребує повноцінного ремонту, для того щоб в ній могла проживати сім’я із двома дітьми.

Зібравши рештки коштів та отримавши допомогу від односельчан придбали вогнетривку цеглу. Але потрібно ще багато всього. Можливо, хтось має змогу допомогти чи коштами чи матеріалами, будем дуже вдячні. Бо самотужки сім’я не зможе довести цю хатину до ладу», - йдеться у дописі.

Телефон пані Світлани для контакту - 0509748777

Матеріали, необхідні для ремонту:

Звичайний гіпсокартон 52 кв.

Вологий гіпсокартон 25 кв.

Шпаклівка на старт - 2 мішки, фініш - 3 мішки.

ДВП 29 кв.

Фарба для підлоги коричнева 3 банки по 3 літри.

Грунтівка 20 л.

Фарба для дверей 1 банка 3 л.

«Снєжка» - 2 відра по 14 кг.

Дошки 20 кв по 2,5 см.

Вікна 4 штуки, розміром 0.75 на 1.05 метра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus