USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинського митника, затриманого на хабарі, відпустили під домашній арешт, - ЗМІ

31 Серпня 2015 16:46
Старшого державного інспектора Волинської митниці, який попався на хабарі в 1,3 тисячі доларів, відпустили під домашній арешт. Про повідомляє 368.media з посиланням на власне джерело в прокуратурі регіону.

Нагадаємо, чиновника, який працював в управлінні протидії митним порушень, затримали ще в середині серпня у пункті пропуску «Ягодин».

Оперативники встановили, що він шантажував представника ГО «Єво-Профіт». Зокрема, створив умови, за яких останній не міг вивезти вантаж за кордон. Так, він отримав два хабарі в 500 і 800 доларів за пропуск двох автомобілів.

Представник прокуратури в суді вимагав призначити для корупціонера заставу в розмірі 61 тисячі гривень, проте представник Феміди вирішив визначити запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з десятої вечора до шостої ранку.

Нагадаємо, під час обшуку у митника знайшли гривні, долари і євро, походження яких він пояснити не зміг. Також значну суму у вітчизняній та іноземній валюті виявлено при обшуку службових приміщень митного поста «Ягодин».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ткачук М.В. Показати IP 31 Серпня 2015 19:17
Слів і здорового глузду не вистачає,щоб прокоментувати дії наших суддів ! Ніякий майдан неспроможний перемогти корупцію,яка на генетичному рівні роз'їдає наших високопосадовців. Змінюються обличчя,народ страдає ще більше, довіри немає до влади, таке відчуття ,що скоро будемо офіційно жити по " поняттям " ,а не по законах ...!
Я до Ткачук М.В. Показати IP 31 Серпня 2015 21:16
Дякую
867 до Ткачук М.В. Показати IP 31 Серпня 2015 21:47
Вийти на мітинг до суду і по виносити всіх суддів на видах, і кулю в лоб
ку до Ткачук М.В. Показати IP 31 Серпня 2015 22:30
Шановний а ви що справу бачили? Чи може чули що прокурор в засіданні говорив, а краще скажіть, ну так щоб не бути голослівним, ЯКУ НОРМУ КПК (Кримінально процесуальний кодекс) ПОРУШИВ СУДДЯ обравши такий запобіжний захід? А щодо жити по понятіям то шановні почекайте, але рагулів які пишуть закони ви обираєте, ТО Ж ЗНОВУ ЗАПИТАННЯ ХТО ВИННИЙ В ТОМУ ЩО ЗАКОН РАГУЛЬСЬКИЙ? Я розумію, що нині у нас у всьому винні судді і в інфляції і у війні і рості цін, НУ ТАК КАЖУТЬ ПО ТЕЛІКУ А ТАМ НЕ БРЕШУТЬ, але давайте перед тим як когось на вила підіймать будемо намагатись розібратися?
Ніжинець М.В. Показати IP 1 Вересня 2015 14:21
До посадовців, які попадаються на скоєнні злочину повинні застосовуватися крайні міри / утримання під вартою / - ніяких застав, тільки жосткими мірами можливо побороти злочинність серед посадовців !!! Звичайний злочинець не настільки небезпечний ,як злочинець на державних посадах ! Тому такий запобіжний захід, який обраний судею в даному випадку - правомірний , але з точки моралі не сприяє покращенню в боротьбі з такими ганебними явищами !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus