USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Волинському бійцю в Польщі врятували руку

23 Листопада 2014 12:12
Волинський боєць, який перебував на лікуванні в Польщі, повернувся додому. Вдома за порятунок руки бійця навіть не бралися. Надію дало лікування за кордоном. Про це інформує Наталя Соколова в мережі.

"Повернувся з успішної операції в Польщі наш боєць 51 ОМБР з Ковеля ОЛЕКСАНДР СТЕЦЮК! Відправка та лікування нашого Сашка за кордоном стало можливим завдяки небайдужості та спільним зусиллям багатьох земляків. Щира подяка меру Ковеля Олегу Кіндеру (виготовлення візи, фінансова допомога на перебування в Польщі, транспортування до дому), Наталі Шепиль (залучення спонсора для повної оплати рахунку клініки), Наталі Ариванюк, Дарині Барчук, Світлані Рейкіній за транспортування Сашка в клініку та опіку в Польщі, Олені Палагуті за пальне, лікарю Олегу Савчуку за контроль лікування (щоб зекономити кошти Олег сам буде знімати шви і продовжувати вести хлопця вже в Україні), Людмилі Савіній за ведення документації, Клініці Святого Рафаля за якісні послуги та максимальні знижки", - йдеться у повідомленні.

Зі слів волонтерки, Сашко прийшов зі своєю дівчиною щасливий.. Адже в Украіні за його руку не бралися і його очікувала інвалідність! "Його шлях до одужання - ще довгий.. 2 місяці в гіпсі. Повернення в клініку. Реабілітація", - каже волонтер і додає: "ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ, ХЛОПЧЕ!! І на твому весіллі будешь носити кохану на руках".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
молодцы Показати IP 23 Листопада 2014 18:38
но если б не скакали то нечего рятувать не было б

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus