USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинську «Сотню самооборони» збирають через інтернет

27 Січня 2014 12:26
У Фейсбуці створили сторінку, на якій до сотні самооборони «Волинська Січ» запрошують вступати волинян та рівнян.

Сторінка «Сотня самооборони «Волинська Січ» створена 23 січня. Сотня входить в Самооборону Майдану під проводом Андрія Парубія.

«Волинська Січ» - сотня самооборони Майдану, яка створюється на базі активних людей з Волинської та Рівненської областей, які готові до конкретних дій в Києві в цей важкий для країни час. Сотня виконує завдання з охорони українців від свавілля та терору злочинної влади», - зазначають організатори.

«Друзі у нас уже є приміщення на Хрещатику! Чекаємо зголошень добровольців в сотню «Волинська Січ» - пишіть у приватне повідемлення та дзвоніть», - йдеться на сторінці.

«Волиняни, дана сторінка створена для мобілізації активних та відповідальних громадян в лави нашої сотні та допомозі нашого функціонування. Тому тут не буде інтернет-майданчик для обговорень, пропозицій, дискусій і т.п. Немає в нас на те часу і бажання. Ми не громадська організація чи тим більш пол.партія. Хто готовий долучатися чи допомагати- контактує з нами персонально. Дякуємо за розуміння», - пишуть на сторінці групи.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Василий Показати IP 27 Січня 2014 12:50
Сотня сумасшедшей бандеровской быкоты.
Петя до Василий Показати IP 27 Січня 2014 13:10
Ти вася чи саша, напевно не знаєш про таку річ як IP адресу, завдяки якій можна легко дізнатися де ти є, афанасій, от цікаво якщо взяти тебе за хребет і перед людьми зачитати те що ти верзеш, Що тоді буде? Забирайтеся в Крим зі своїм братиком, в***ки!
нас багато Показати IP 27 Січня 2014 13:04
такі да. будемо тебе к1рво випалювати із хати.
304 до нас багато Показати IP 30 Січня 2014 12:11
где вас всех хоронить то буду?
Петі Показати IP 27 Січня 2014 13:53
Не забудь виготовити удавку - пригодиться.
гражданская оборона Показати IP 27 Січня 2014 14:38
Кто-то решил, что Украина - страна, где должна возродиться коричневая чума. Кто-то решил, что Украина должна отдать свою силу этой заразе под названием нацизм. Кто-то решил, что может избивать и убивать безнаказанно украинцев! Кто-то решил, что может убивать наших милиционеров и солдат... Разве не нас, украинцев, они расстреливали в Бабьем Яру? Разве не нас, украинцев, они убивали в концлагерях? Разве не нас, украинцев, они вывозили в рабство? Разве не нас, украинцев, они убивали после войны в спину из своих схронов? Украина и фашизм? Вы серьёзно? Разве не мы, украинцы, СОКРУШИЛИ ЭТУ НЕЧИСТЬ? Разве не мы, украинцы, брали логово нацизма и выжигали его бункеры калённым железом? Разве не мы, украинцы, загнали сапогами под жопу их карпатских прихвостней в лесные ямы? Разве не мы, УКРАИНЦЫ, освободили мир от страха перед насилием? Ублюдки,вы боитесь ходить в одиночку, а пытаетесь убивать наших! Подло. В спину! Как и ваши "херои"! Когда мы, украинцы - от Карпат до Дона - разозлимся - вам п.....
БОГДАН Показати IP 27 Січня 2014 15:22
Сьогодні сотня самооборони Майдану,завтра- терористична боївка проти політичних противників та обраної волинянами влади,якщо та не захоче танцювати під дудку місцевих фюрерів від опозиції. Сьогодні біти,арматура,палиці,металеві цепи,каміння та заточки,завтра-автомати,снайперські гвинтівки та вибухівка .Сьогодні відверті погрози ,шантаж,залякування ,завтра- викрадення людей,тортури в криївках.Сьогодні єдина суверенна Україна ,завтра, завдяки таким відморозкам, Україна розколота на ворогуючі регіони.
Олег Показати IP 27 Січня 2014 15:41
А ти чучело про БЕРКУТ чого не співаєш, сраколизник Януковича!!!
аяяй Показати IP 27 Січня 2014 20:52
а якщо в "сотню" запишуться неадекватні або психічно хворі ,яким невідомо що може прийти в голову?
007 Показати IP 27 Січня 2014 22:44
О.. Это ж у вас по 500гр в день платят? граждане.. вступайте..оч хороший заработок.. Бесплатно не идите ..иначе организатор будет получать по 500гр в день за вас.. А он и так по 500 имеет за приведённого человека.
Віктор до прихильник Показати IP 30 Січня 2014 10:55
Самооборона повинна захищати людей від злочинців,раз міліція стала на бік злочинців! Велика відповідальність лежить на їх ватажках,бути виваженими і хоробрими,підтримувати дисципліну,моральний дух.Тролі кричать "Бандерівець"-думають що ображають, на справді це комплімент,І не треба кричати про фашизм, влада януковича своїми методами доводить свою злочиніність, і є фашистькою. Хто Ти є? Чи ти сліпий та глухий?Хочеш жити в бандитській країні? Тоді вважай свої пости правдивими! Коли зрозумієш буде пізно......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus