USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинських бійців-учасників АТО запрошує санаторій «Остреч»

3 Листопада 2015 08:00
Менський санаторій «Остреч» (місто Мена Чернігівської області ) надає реабілітаційні послуги із санаторно-курортного лікування та послуги із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції.

Для отримання послуг із санаторно-курортного лікування терміном на 18 днів та послуг із психологічної реабілітації терміном на 14 днів учасник антитерористичної операції або його законний представник звертається до органів соціального захисту населення за місцем реєстрації з заявою.

До заяви для отримання послуг із санаторно-курортного лікування додається:

- медична довідка лікувальної установи за формою № 070/о;

- копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

- документ, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

До заяви для отримання послуг із психологічної реабілітації додається:

- копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

- копія документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення. (Під час подання копій, особа надає їх оригінали для огляду).

Кожен учасник антитерористичної операції повинен отримати дві путівки: одну на санаторно-курортне лікування, а іншу на проходження психологічної реабілітації.

В санаторії здійснюється лікування опорно-рухового апарату, системи кровообігу, нервової системи, органів травлення, органів дихання не туберкульозного характеру, захворювання очей.

Менський санаторій «Остреч» використовує для ефективного лікування мінеральну воду з власної свердловини, глибиною 850 м та місцеві торфово-пелоїдні грязі власного видобутку.

Мінеральна вода застосовується для лікування хронічних гастритів, хронічних захворювань печінки і жовчовивідних шляхів, захворювань нирок.

Менський санаторій «Остреч» знаходиться за адресою: Чернігівська обл., м. Мена, урочище Остреч, буд. 4.

Санаторій розташований на відстані 220 км від міста Києва та 80 км від міста Чернігова.

З Києва зручно добиратися автобусом Київ-Новгород-Сіверський о 710 з Центрального автовокзалу, Київ-Семенівка о 1155, Київ-Корюківка о 1710 з Дарницького автовокзалу.

Або з м. Києва від метро "Лісова" до готелю "Україна" в м. Чернігові, далі їхати до автовокзалу, де йдуть автобуси на м. Мену чи через м. Мену майже кожні півгодини.

Детальна інформація за телефоном: (096)322-00-00, (067)460-34-46, (04644)2-14-00.

Сайт: www.ostrech.org.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus