USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинських умільців просять допомогти воїнам АТО

23 Червня 2015 19:00
Усіх небайдужих волинян, особливо мешканців Ковеля і Ковельського району, запрошують долучитися до благодійної акції «Кожна родина – воїнам АТО», проведення якої ініціювали громадські активісти, - інформують «Вісті Ковельщини».

«Звертаємось до народних умільців, підприємців, аматорів ужиткового мистецтва, всіх небайдужих громадян, які можуть запропонувати в подарунок учасникам бойових дій на сході країни оригінальні сувеніри або речі ширвжитку (вишиті рушники, скатертини, вишиванки, посуд, твори образотворчого мистецтва, книги тощо) з проханням передати їх в оргкомітет з проведення акції із метою подальшої реалізації.

Оргкомітет знаходиться у приміщенні КЗ «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа імені Євгена Кондратовича» на бульварі Лесі Українки у Ковелі (вхід у басейн).

Реалізація зібраних речей відбудеться у неділю, 28 червня, в міському парку культури і відпочинку імені Лесі Українки з 15.00. Одночасно встановлять скриньку для збору коштів на потреби воїнів АТО.

Зібрані кошти організатори акції передадуть учасникам антитерористичної операції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
от********сь вiд дiт Показати IP 23 Червня 2015 19:26
технология семейства Аль Капоне-всех макнуть в кровь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus