USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинських школярів возитимуть нові автобуси. ФОТО

1 Серпня 2012 13:21
Три десятки обіцяних шкільних автобусів направили на експлуатацію у райони Волині. Таким чином обласні чиновники готуються до нового навчального року.

Святкове дійство із цієї нагоди відбулося 1 серпня.

Так, сільські школи Волині отримали 29 нових автобусів. Як повідомлялось раніше, транспорт придбаний за державний кошт, а рішення про закупівлю нових автобусів ухвалювало Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Транспорт призначений для безплатного перевезення учнів та педагогічних працівників дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів до місця навчання чи роботи, а потім додому.

Генеральний директор ПАТ «Волинь-АВТО» Юрій Корольчук та голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук урочисто передали пакет документів та ключі від автобусів начальникам районних відділів освіти.

Загалом автопарк шкільних автобусів області нараховує 117 одиниць. Всього вони обслуговують майже 9,5 тисячі школярів, які проживають за межею пішохідної доступності. Це - майже стовідсоткове забезпечення перевезення учнів.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хвєдя Показати IP 1 Серпня 2012 13:34
9500 школярів розмістити в 117 автобусах - по 81 школяру в автобус. Замаленкі автобуси будуть!
:) Показати IP 2 Серпня 2012 11:50
а якщо по два рейси ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus