USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинським «амазонкам» пропонують безкоштовно оновити гардероб

31 Липня 2015 09:42
Волинським амазонкам, які перебували в зоні АТО, пропонують безкоштовно оновити гардераб. Про це повідомляють активісти спільноти «Меценати для солдата» у мережі Фейсбук.

Черговим партнером проекту «Меценати для солдата» став бутік брендового жіночого одягу CORIzzA.group, що розташований у Луцьку по проспекту Волі, 16г (приміщення кав'ярні «Druzi Forever», 2поверх).

«Наші дівчата-амазонки, які перебували в зоні АТО, матимуть можливість підняти настрій та поповнити гардероб стильним та елегантним одягом, який додасть їм вишуканості, жіночності й особливого шарму!!!», – йдеться у дописі.

Щомісяця заклад даруватиме 1 безкоштовну брендову річ, яка припаде до смаку дівчатам-бійчиням (з-понад 10 запропонованих різних моделей) та 2 речі з шаленою знижкою у 50% ( з-понад 20 запропонованих різних моделей). Розмірна сітка речей – середня. Всі інші жінки, що є дружинами бійців АТО, або активними волонтерками, можуть теж розраховувати на пільги у рамках цього проекту (знижки 10% на весь товарний ряд за наявності сертифікатів)!

«Відомо, що позитивні зміни в житті починаються з нового образу. А за допомогою стильного сучасного одягу змінити себе та покращити емоційний стан жінкам стає набагато легше! Професійні поради стиліста допоможуть підібрати вам саме той одяг, в якому будете почувати себе впевнено і комфортно – завжди», – пишуть активісти

За сертифікатами потрібно звертатися до координаторів проекту «Меценати для солдата» у приват у мережі Фейсбук, або за телефоном 0509734484.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що «Меценати для солдата» влаштували свято для волинських «амазонок».

Нагадаємо, що безготівковий проект «Меценати для солдата» – це контакт між меценатом та бійцями для моральної та фінансової підтримки останніх у тилу. Меценати можуть заповнити анкету на свої послуги за посилання: http://volynsos.com.ua/1759-2/ або сконтактуватись з координаторами. Спільнота також запрошує до співпраці волонтерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
коля Показати IP 31 Липня 2015 13:22
амазонки бігали голі, в шкірах убитих звірів, а це тупо реклама...
амазонка Показати IP 31 Липня 2015 22:20
я краще в комуфляжі ходити буду
Скажений правоусек до амазонка Показати IP 4 Серпня 2015 12:34
Це буде дуже эротично - камуфляж. А не цей ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus