USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинським вчителям шукатимуть альтернативну роботу

30 Травня 2016 16:09
Звільненим волинським освітянам хочуть запропонувати альтернативи працевлаштування.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської ОДА Володимира Гунчика сьогодні, 30 травня.

Посадовець зауважив, що в ході зустрічі з Міністром освіти Лілією Гриневич дійшли згоди в тому, щоб під час реорганізації шкіл необхідно звернути увагу на працевлаштування вчителів. Відтак, Гунчик доручив своїй заступниці проаналізувати ситуацію та визначити, що можна запропонувати вчителям, які залишаться без роботи, зважаючи на категорію освітян. Серед варіантів, які озвучив Гунчик - перепрофілювання чи функції супроводжуючих.

«Так робили скрізь за кордоном (реформували освіту, - ВН). Але була соціальна програма для тих, хто змінював роботу», - резюмував Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анонім Показати IP 30 Травня 2016 16:20
Як прекрасно, що управління освіти науки та молоді очолює Плахотна Людмила Володимирівна!!! Ось вона - МАТИ ОСВІТИ ВОЛИНІ! Накінець-то влада почала дбати про простих вчителів! Зник блат і корупція та перегинання через коліно! Дякуємо Вам пане Гунчику,і Вам Людмило Володимирівно за те, що так дбаєте про нас - своїх простих підопічних!!!
Вчитель до Анонім Показати IP 30 Травня 2016 16:39
Це що прикол! Добровільно-примусово поскорочували ставки (навіть під час навчального року), за престижність познімали від 35% до 15% зарплати, а блати та корупція так я взагалі мовчу... І дякуємо? Та вчителям, піздєц, як добре живеться!
Анонім до Вчитель Показати IP 30 Травня 2016 18:36
Все це брехня! Як Ви смієте так ображати порядну людину, яка зійшовши на пост, дбає про простий люд, а не про власну кишеню, як це не одне десятиліття робилось до неї!
Вчитель до Анонім Показати IP 30 Травня 2016 21:02
Хвилиночку, конкретно на вашу порядну людину я нічого не казала, читайте уважніше!!! ну так, як же я смію. Це все моя фантазія. Ау! Спустіться на землю! Я працюю в школі і це все бачу.
Юлія Олегівна до Вчитель Показати IP 30 Травня 2016 18:50
В чому прикол? Вона порядна і чесна людина! В колективі її люблять і цінують, як і у всій області!
Анонім до Юлія Олегівна Показати IP 30 Травня 2016 21:04
Нічого не маю. Але про який порядок мова, якщо так як деруть зі вчителів не деруть ні з кого!
Валентина до Анонім Показати IP 30 Травня 2016 21:06
))))))Таке враження що сама Плахотна і пише)))
Анонім до Анонім Показати IP 31 Травня 2016 10:00
Мачуха, а не мати! Ще не встиг закінчитись навчальний рік як приходять накази з відділів освіти про скорочення ставок. В одних заберуть -іншим дадуть, так виходить!
123 Показати IP 30 Травня 2016 21:54
А чому вчителі мовчать за позаурочні ,репетиторство тепер напевно подорожчає.В деяких школах щоб прогнутись цепочки золоті дарували .Зараз більше перевіряють що батьки в дома вивчили дитину.Це звісно не всі вчителі молоді ще працюють а стара гвардія відтарахтіли і додому
Анонім Показати IP 30 Травня 2016 22:15
Людмило Володимирівно, не звертайте уваги. Ті вчителі зажерлись. А Ви спривді унікальна, добра, щира людина, яка завжди підставить своє плече тим, хто цього потребує.
Вчитель до Анонім Показати IP 31 Травня 2016 07:49
Тільки вчитель і може зараз зажертись, особливо з відрахувань від зарплат. Такого безладу, як зараз ще не робилось. І я знаю, що говорю! А ви моліться на своїх Гунчиків, Плахотних...
Волинянин Показати IP 31 Травня 2016 09:29
Я закінчував школу в1966 році і хочу сказати , що відношення вчителів до своїх обов'язків тоді і тепер не порівняти. Тоді старались вчити а тепер дійсно "відтарахкотіти", а дома нехай батьки вчать, а як не мають хисту самі навчити то нехай наймають тих же "тарахкотунів " вчителів як репетиторів...А питання в тім чи всі батьки мають змогу найняти того репетитора, а самі батьки не в змозі навчити власну дитину бо програми міняються так часто як і міністри освіти в Україні а то й частіше...
Інна до Волинянин Показати IP 31 Травня 2016 10:17
Так, вчителі є різні! Але колись вчитель рахувався ледве не небожителем, його поважали. А зараз вчителя "нагинають" всі починаючи від дітей з батьками(так всі знають свої права, тільки,нажаль,незнають обов'язків) закінчуючи органами влади!
Анонім Показати IP 31 Травня 2016 10:05
Як вчителям, які пропрацювали майже все життя на цій посаді давати функцію супроводжуючих. Гоу! То давайте їх ще нижче опустим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus