USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинський активіст прокоментував підпал його авто. ФОТО

17 Квітня 2015 12:32
Активіст Богдан Климчук припускає, що автівку йому спалили через його громадську діяльність та принципову позицію.

Про це йшлося під час прес-конференції Богдана Климчука 17 квітня у Луцьку.

Як розповів активіст Самооборони Волині та член виконкому Луцької міськради, цією ночі приблизно о 4 годині ранку його розбудили сусіди, які повідомили, що горить його автівка. Коли він вийшов надвір, на місці працювали рятувальники. Як стало відомо, підпал зауважив таксист, який і викликав надзвичайників (автомобіль стояв на відстані не більше 50 метрів від міської ради). Рятувальником вдалося загасити автівку, під якою виявили розлитий бензин та пляшки з бензином, одна з яких так і не загорілася.

Правоохоронці попередньо підтвердили факт підпалу, наразі остаточних висновків немає.

Серед причин, через які автівку підпалили, Богдан Климчук називає зокрема вчорашній мітинг під Конституційним Судом у Києві , у якому він брав участь. Побачивши на місці екс-очільника волинської міліції Олександра Терещука, активіст звернувся до учасників мітингу, говорячи про те, що той залишився одним із «недолюстрованих» на Волині.

Інша можлива причина підпалу – депутатське звернення нардепа Ігоря Лапіна щодо перевірки фактів зловживання на ДКП «Луцьктепло». Так, депутат просив надати копію договору на давальницьку сировину між підприємством та «Західною теплоенергетичною групою». Виконувач обов’язків ДКП «Луцьктепло» Артур Василевський на звернення відповів, що нардеп не уповноважений вимагати копії таких документів.

Як повідомив Богдан Климчук, вартість автомобіля «Фольксваген Кадді» 2006 року випуску вартував приблизно 7 тисяч доларів і автівка не була застрахованою. Активіст наразі не може однозначно стверджувати, з якої причини та хто міг підпалити авто, лише припускає, що це зробили через його громадську діяльність та принципову позицію у виконкомі.

Своєю чергою, нардеп Ігор Лапін

звернувся до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням взяти під особистий контроль розслідування інциденту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Іра Показати IP 17 Квітня 2015 12:33
Спалили за бурштин! Не дури людям голову!
СССР Показати IP 17 Квітня 2015 12:50
Я, думаю, що страхова компанія може відшкодувати збитки ..., а Богдану раджу не воювати з олігархами, мати голову на плечах, в цій країні нікому нічого не докажеш , головне щоб був живий та здоровий.
Не всі версії Показати IP 17 Квітня 2015 13:07
А чому зразу громадська позиція? Особисте виключається? А може, чоловік коханки помстився? Чи покинута пассія?
не пацик Показати IP 17 Квітня 2015 13:13
а чому писати Авакову ? все одно підпал буде розлідувати луцька міліція : -писати треба муковозу або для контроля шпизі : Шо авакову мало проблем -йому зараз не дотого
Анонім Показати IP 17 Квітня 2015 14:00
Хай іде працювати на німецький завод, а не бути помічником Лапіна-цей Лапін знають всі хто. Будеш знати,як гроші важким трудом заробляти. А цей ліпутат сам собі раду дасть за мільн\йони
усе просто Показати IP 17 Квітня 2015 14:04
В цього активіста - коняча логіка. Так виходить, що після його "виступу в Києві" Терещук зателефонував в Луцьк і наказав підпалити авто. (???). Чи не дуже високо літають думки про себе? Взяли та й підпалили. Хіба в нас мало палять автомобілів?
Анонім до усе просто Показати IP 17 Квітня 2015 18:36
який там Терещук, це Путін вчора віддав наказ спалити машину луцьокму активісту.
Майдан Показати IP 17 Квітня 2015 14:09
То я все нищю та трощу.
Оказується Показати IP 17 Квітня 2015 15:03
Невже банда орудує і в Луцьку по-крупному.
Патріот Показати IP 17 Квітня 2015 15:11
Бред сивої кобили про Терещуків та запит лапіна.якщо верховна рада просить відпустити Савченко то палять машини пенсіонерам.Чи Климчук з логікою не дружить, чи дураком прикидаєтьс(швидше останнє).але я знаю точно підпалив або Путін або Медведев або Жириновський,сором що незмогли захистити "Герою України" Климчука)))))Побачите через 3 місяці так заговорить Климчук, бо ж вибори на носі.Причин йому спалити авто простор безліч: вимагання відкатів в бізнесменів,погрози чиновникам люстрацією з вимогою відкату за збереження посади,бандитизм,незаконе носіння та зберігання зброї,організація ОЗГ,копання бурштину,давання хабаря Шпизі.а про якісь міфічні причини розказувати це зарамками розуму.Окрім того Лапін зайвий раз підтвердив,що він "кришує" Климчука.І що заради грошей він готовий хоть чорта лисого захищати.
100 процентів Показати IP 17 Квітня 2015 15:54
згідний з Патріот
Увага Показати IP 17 Квітня 2015 17:05
Поруч будівлі на яких здається є камери спостереження!!! Працюйте
АС0220ВЕ Показати IP 17 Квітня 2015 17:50
Шо за пуцьвіріньок вусатий? На кадді їздить, білолашка... А що Лапін - то ковельський шахрай і ч*о, то знають всі, медальку отримав від Яценюка і вже герой 5 опіумних воєн, йо-майо
Каям Показати IP 17 Квітня 2015 18:04
коментар було видалено
Патріот 2 Показати IP 17 Квітня 2015 18:49
Це той Климчук, що на попередніїх виборах відхрещувався від Бориса Петровича ??? Позорисько, зверху ж все видно. За свої негідні вчинки треба відповідати. Авто шкода, воно невинне... А Лапіну дуже треба допомагати, як же без помічників. Сміх та й гріх. Горе-обранці, горе-депутати... В ж звичайну людину в упор не бачите. Яка в цього помічника "нардепа" громадянська позиція? Прес-конференцію зібрав, версії виказує. Ех вибори, вибори, вибори. Що ж Ви горе-патріоти так рветеся до влади? А як Вам фраза з листа АВАКОВУ "... один із найяскравіших активістів майданівського руху..."? " Є просто "яскраві" , а цей самий-самий.... І це в офіційному документі (зрозуміло, що писав сам постраждалий)!!! От і рівень "флюгера-Лапіна". Адвокатику, крім Ваших версій є ще ті, що чітко окреслив ПАТРІОТ. Згідний на 500%
Дуся Показати IP 17 Квітня 2015 19:39
Погані депутати... класні хлопці. То ви з..ці перли за них так голусувати, що куфайка завералася. Де ваші очі були...що ви раніше про лапіна нічого не знали... чи єремеєва ні фотографію побачили у формі, героя знайшли гидко читати
Жовчнийлучанин Показати IP 17 Квітня 2015 22:14
Я в захваті! Люблю феєрверки, це звичайно не беха чт мерс, але всеодно приємно, ненавиджу всіх, хто пробує щось змінити. Приємно бачити в коментах багато однодумців. Колєги, привіт! Давайте разом ходити будемо, а ще краще, давайте станемо депутатами!!!
НІНА ЛОГІКА Показати IP 20 Квітня 2015 11:56
В 2006 році коштувала автівка 7 тис. дол. Питання: де 9 років тому цей соп**к взяв гроші на таке авто? Він що, бізнесом займавсь? Тоді ж на Рівненський з власника цілодобового магазину за продаж алкоголю після 22 години гроші ще не зшибав?!) І знову ж таки - 9 років тому може й 7 тисяч, а нині аби на 5 потягнула. І як це він без страховки їздить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus