USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський радіопроект - переможець міжнародного фестивалю

18 Вересня 2014 09:44
З-поміж радіопрограм на XVІ Міжнародному фестивалі телерадіопрограм для національних меншин «Мій рідний край», організатором якого є Держкомтелерадіо, переміг проект «Ми» Волинської ОДТРК. Про це інформує Перший національний.

Кращою телевізійною роботою визнана телепрограма «Великдень. Білокриницька трагедія 1941-го року» Чернівецької ОДТРК.

XVІ фестиваль «Мій рідний край» проходив з 11 по 13 вересня в Ужгороді. До участі в конкурсі було подано 63 телевізійні роботи та 33 радіопрограми виробництва України, Румунії, Словаччини, Угорщини, Чорногорії, Сербії, Австрії та Швеції.

Цього року телевізійне журі очолили двоє співголів – відповідальний за закордонні зв'язки державного Фонду з підтримки ЗМІ Янош Гаваші (Будапешт, Угорщина) та засновник і шеф-редактор інтернет-видання «Телекритика», голова правління ГО «Телекритика», генеральний директор ТОВ «Телекритика» Наталія Лигачова (Київ, Україна).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus