USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волиняни вимагають покарати київських міліціонерів

22 Травня 2013 15:07
Волинські журналісти вимагають покарати працівників міліції, які не захистили від побиття журналістку «5 каналу» Ольгу Сніцарчук та працівника газети «Коммерсантъ» Влада Соделя.

Про це йдеться в заяві Волинської незалежної медіа-профспілки, – інформує IA ZIK.

Волинська незалежна медіа-профспілка висловила обурення з приводу побиття журналістки 5-го каналу Ольги Сніцарчук і журналіста газети «Коммерсантъ» Влада Соделя і вимагає від міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка покарати зловмисників і представників правоохоронних органів, які не реагували на ситуацію.

«Така бездіяльність правоохоронців не поодинока в Україні, що суперечить Конституції України, Декларації ООН про права людини, а також є перешкоджанням професійній діяльності журналістів. Волинська незалежна медіа-профспілка розцінює її не тільки як фактичне знищення іміджу українських правоохоронних органів, а й як кримінальний злочин – службову недбалість», – йдеться у заяві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Назар Показати IP 22 Травня 2013 15:25
Яке ще покарання.Ворон ворону очей не виклює.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus