USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин стріляв у посадовця державного масштабу

11 Листопада 2008 18:50
Днями надзвичайна подія трапилася у селі Полапи Любомльського району. Мешканець цього населеного пункту стріляв із мисливської рушниці в одну з перших осіб держави, – повідомляє 11 листопада репортер «Волинських Новин».
 
Того дня місцевий молодий мисливець повернувся додому з полювання та збирався подивитися телевізор. На одному з телеканалів побачив відомого посадовця державного масштабу. Певно, вирішивши пожартувати, молодик дістав рушницю та спрямував ствол на екран зі словами: «Ану втікай з трибуни, бо застрелю!» І раптом пролунав постріл. Як виявилося, після полювання чоловік розрядив лише один ствол зброї, забувши про другий...
 
Зрозуміло, що з цього «двобою» політик вийшов без жодної подряпини, а от побутовому приладу дісталося по повній — він перетворився на купу непотребу. Комізму ситуації додає і те, що сім’я буквального кілька днів тому придбала його. Вочевидь, у горе-мисливця з’явився привід зайвий раз почухати потилицю та збирати гроші на новий телевізор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 11 Листопада 2008 23:17
Мабуть по Юлі бахнув. Не стримався бідолаха.
Відвертий Показати IP 12 Листопада 2008 10:12
Такі сильні емоції може викликати лише одна посадова особа в державі - гарант. Причина всіх наших теперішніх негараздів саме він, тому що тільки завдяки йому ми маємо те що маємо, він із своїми прихвостнями балогами-єцами на більше не здатний, зруйнував все що тільки міг заради своїх інтересів та отточуючої його банди. Перша особа під руйнівною силою диоксину, а тим більше зомбова закарпатськими циганами хвора, тому доленосних рішень для людей приймати не може, здатний лише на перерізання стрічок і не більше.
Бородате Чудовисько Показати IP 12 Листопада 2008 11:42
тут може бути будь-який політик. Бо і Юля добра х***да, Ющенко кадр ще той, Янукович - безхребетний слимак і решта їх прихвостнів не кращі. Політична еліта в нас - одне му**чйо
Анонім Показати IP 12 Листопада 2008 14:46
Пропоную скинутись людині на телевізор. Постраждав ні за що!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus