USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вона дочекалася сина: Волинь зустріла демобілізованого

31 Березня 2015 09:55
Переосмислити цінності людського життя останній рік змусив багатьох. Ще, здавалося, не так давно значимі події відійшли на другий план. А справді важливим стало повернення до рідного порогу, до батьківської хати односельчанина, друга, брата та сина. Сонячний березневий день приніс до села Дубового гарну звістку: Сергій Філончук повернувся до своєї домівки. Про це повідомляють у Ковельській райдержадміністрації.

Майже рік пройшов з того часу, як з першою хвилею мобілізації, хлопець залишив рідних, друзів і пішов на схід, захищати рідну землю. Молитви односельчан, а особливо материнська молитва захистили і вберегли Сергія від ворожої кулі. Хоча пройшли роки після закінчення школи та Харківського національного політехнічного університету, вони не змінили юнака, він залишився таким же скромним, сором’язливим та привітним. А від зустрічі і гарних слів навіть трохи збентежився. Адже односельці, сусіди, друзі були дуже раді вітати на рідній землі свого захисника оплесками, квітами та вигуками «Слава Україні!». Старшокласниці, ледве стримуючи сльози радості, накинули на плечі Воїну прапор рідної країни.

Повернення Сергія додому – велика радість та щастя для всіх односельчан, але найщасливішою, безперечно, була мама – вона дочекалася сина.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТІ, ЩО ПРОЙШЛИ ВСІ КОЛА АТО. ЛУЦЬК ЗУСТРІВ СВОЇХ ВОЇНІВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
А Показати IP 31 Березня 2015 10:17
А де там мати?
Анонім Показати IP 31 Березня 2015 10:24
коментар було видалено
Наталія Показати IP 31 Березня 2015 22:42
А де сільський голова, нікому не цікаво?! А немає! І зустріти відмовився-ніколи йому: в адміністрації справи вирішував ! І за героєм їхати теж відмовився! І громаду ,щоб гідно зустріти Героя, не організував! Все організувала директор БК с.Дубове Калінчик Олена і, до речі, це не вперше!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus