USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Воїн з Волині: з кулеметом в руках та з піснею у серці

5 Лютого 2016 22:59
Із серпня минулого року лучанин Адам Горбатюк, який, до слова, є заслуженим артистом України, несе військову службу на сході країни у складі Нацгвардії.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Кулеметник розповідає: «Подивився багато репортажів, як хлопці воюють, як борються за Україну. Не можна бути осторонь, тому і вирішив допомогти».

Поводиться співак дуже скромно, про своє «зіркове» минуле побратимам не розповідає. Попри велике бажання повернутися на сцену, нині майже не співає.

До слова, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що героїв–захисників України, волонтерів та меценатів, всіх небайдужих волинян та професіоналів своєї справи відзначали під час патріотичної події «Бути українцем» в рамках Премії «Люди року-2015. Волинь», одим з яких став Адам Горбатюк.

«Зараз люди навпаки більш переконані в тому, що українська культура є набагато кращою, милозвучнішою і співучішою, ніж інші культури. І зараз модно бути українцем і слухати українське», – розповідає військовий.
Не з мікрофоном, а з кулеметом, заслужений артист України трим...

Заслужений артист України Адам Горбатюк із серпня минулого року – кулеметник у складі Національної гвардії України.«Подивився багато репортажів, як хлопці воюють, як борються за Україну. Не можна бути осторонь, тому і вирішив допомогти», – каже артист.Поводиться Адам дуже скромно, про своє «зіркове» минуле побратимам не розповідає. Попри велике бажання повернутися на сцену, нині майже не співає. Але для Радіо Свобода дещо виконав)

Опубліковано Радіо Свобода 5 лютого 2016 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вітя Показати IP 6 Лютого 2016 09:32
коментар було видалено
Людмила Показати IP 6 Лютого 2016 19:36
Гарно співає молодець. Повертайтесь всі живими і здоровими. Дай Бог.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus