USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вперше за всю історію «Студентської республіки» президентом стала дівчина. ФОТО

26 Серпня 2009 15:49
Фінальний етап «Студентської республіки-2009» пройшов 21-24 серпня у Криму, біля Євпаторії у селі Заозерне та зібрав більш ніж тисячу молодих людей зі всіх куточків України та світу. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
За інформацією Валерія Пельца, голови ВОО НДЛМ, керівника волинської делегації на Студентській республіці-2009, у заході також брали участь молодіжні «зірки», авторитетні експерти з політики, причому не тільки з України, а й з Росії та США
 
Участь у фестивалі взяла найбільша за весь час делегація від Волинської області у складі  50 студентів з основних вишів області. Наші студенти взяли участь майже у всіх суб-фестивалях гри.
 
Одразу, з першого дня, волинська команда привернула до себе увагу, здобувши перемогу в кубку Студентської республіки з Брейн-рингу.
 
Наступними показувати силу Волині довелось команді КВН, переможцям першого сезону Ліги КВН «Волинь» «Позитивні віруси». Саме ця команда представляла нашу область у кубку Студентської республіки з КВН та зайняла третє місце, поступившись командам «Тернопільська особлива» з Тернополя та ужгородській збірній «Тяп-Ляп».
 
Одразу по завершенню КВН-фестивалю розпочався концерт рок-гуртів з усієї  України, які брали участь в Інтернет-голосуванні на офіційному сайті фестивалю. За його підсумками перемогу здобув луцький гурт «Давня казка». Молоді виконавці з Луцька здійснили фурор на берегах Чорного моря. Саме цей гурт був визнаний кращим гуртом фестивалю «Студентська республіка 2009».
 
Цього року вперше за всю історію «Студентської республіки» Студентським президентом стала дівчина – Ірина Тіщенко з Одеси. За неї віддали свої голоси 50% виборців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр П. Показати IP 31 Серпня 2009 01:16
А ще переможниця обласного конкурсу краси "Перша Леді" Марчук Олена ввійшла до числа 9 конкурсанток що були відзначені жюрі, та отримала звання Леді Грація!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus