USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Втретє затримали псевдоволонтера, який збирає у луцьких маршрутках

29 Червня 2015 19:09
Вже втретє луцькі активісти затримали псевдоволонтера, який збирає нібито для маленької ковельчанки. Про це інформують у групі Самооборона Майдану - Волинь.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що цього ж псевдоволонтера нещодавно піймали поблизу Там-Таму.

"Вже втретє активісти затримують цього псевдоволонтера, який нібито збирає кошти на лікування 12-річної дівчинки, діагноз - ДЦП!", - йдеться у повідомленні.

Зі слів активістів, сам волонтер родом зі Львова, збирає кошти у луцьких маршрутках для ковельської хворої дівчинки.

"Лучани постійно скаржаться на хлопчину, через це він постійний гість міського відділу внутрішніх справ. Але ж справа навіть не у таких псевдофондах, з такими ж волонтерами, а в тому, що люди самі кидають у такі скриньки гроші, не задумуючись над тим, а чи дійсно ці гроші доходять до батьків хворих дітей. В кращому випадку гроші таки доходять, але лише 50-70% від зібраної суми, решта - зарплата волонтерів... Доки люди спонсоруватимуть такі фонди, доти вони і будуть рости, як гриби. Ну і міська влада реєструє заявки та дозволяє таку "діяльність" на території міста, не перевіряючи документів, таким чином "кришуючи" таких от благодійників", - йдеться у повідомленні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
я Показати IP 29 Червня 2015 20:44
молодець так тримати я вiрю що вiн добру справа робить
юра Показати IP 29 Червня 2015 21:51
шо за два активних джина нема що робити? війна, один взагалі камуфляжні штани вдягнув...питання для чого...а мені от цікаво всі ці що ловлять "псевдо" волонтерів,самі не шахраї ??? я ж знаю багато з вас взагалі не працює,деякі на пів ставки ,а відпочиваєте нормально! за що? ой відчуваю як перед місцевими виборами буде все це кодло в груди себе бити..які ми чесні ...ми от допомагали...типу нам повірте....Люди ви можете сказати чим я краще ,чесно що робив то кидав продукти до корзин в маркетах через раз,по можливості.А вирішив це написати через зневіру,бо бачу як один знайомий типу чесний волонтер Багатіє на очах,він до речі теж ловить "псевдо" ,ось так будьте обережні...думайте.
Роман Показати IP 29 Червня 2015 22:42
Я щось трохи не зрозумів. Судячи по фото в цього хлопця всі дозвільні папери були. То в чому справа?
Екскурсовод до Роман Показати IP 29 Червня 2015 23:04
Ті бородаті долю хочуть - ось в чому справа. Рекет типу 90-х.
Сергій Абрам до Роман Показати IP 30 Червня 2015 06:10
справа в законі України про благодійну діяльність а саме: Особи, які здійснюють публічний збір благодійних пожертв від імені благодійної організації, діють на підставі нотаріально посвідченої довіреності керівника благодійної організації. Довіреність має визначати, зокрема, цілі, місце і строк збору коштів або іншого майна, порядок їх використання та порядок загального доступу до фінансових звітів благодійної організації. а звітності ніякої!!! і доходить до бенефіціара максимум 10% від зібраного.
З Володимира Показати IP 30 Червня 2015 00:21
У нас також волонтер Зінкевич багатіе на очах і як так він зумів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus