USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Двоє волинських учнів отримали по 200 балів за ЗНО з 2-х предметів

29 Липня 2015 11:44
Двоє випускників волинських шкіл отримали по 200 балів за ЗНО з двох предметів.

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини в обласному управлінні освіти, найвищу оцінку відразу з двох предметів отримали: Тарас Войціцький, учень ЗОШ І-ІІІ ступеня села Брани Горохівського району (на фото) та Катерина Коренга, учениця Нововолинської спеціалізованої школи № 1 – колегіуму.

Як повідомляє сайт «Горохів — моє місто» , Тарас Войціцький із Бран набрав по 200 балів набрав з математики і біології. До максимального третього результату з хімії йому не вистачило всього-навсього … три бали.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що шестеро волинян отримали максимально високий результат – 200 балів – з української мови і літератури.

Загалом в області 41 випускник отримав максимальний бал «200» з одного з предметів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Такі да! Показати IP 29 Липня 2015 12:32
От вам і "селюки"!
лучанин до Такі да! Показати IP 30 Липня 2015 12:18
і ЩО ТІ БАЛИ. Особисто знаю категорію дівчат, які кому ставлять на початку речення, а апостроф, це взагалі загадка, АЛЕ ЖИВУТЬ ЗА ДЕВІЗОМ. "Головне удачно вийти заміж" і в них - це виходить.
555 Показати IP 29 Липня 2015 12:53
Вітаю розумника і батьків.Молодці!!!!!!!!!!!
Піксель Показати IP 29 Липня 2015 13:01
А де розхвалені луцькі гімназії, що вони показали?
Батько Показати IP 29 Липня 2015 13:54
Щоб підняти стимул до навчання дітей , роботу вчителя і школи повинні оцінювати по тому як учні здали ЗНО . В залежності від цього вчитель отримує надбавку до посадового окладу .
просто вчитель до Батько Показати IP 30 Липня 2015 00:12
Щоб підняти стимул до навчання дітей потрібно: 1) навчальний матеріал узгодити з віковими особливостями учнів (не пояснювати в початковій школі будову молекули, а в 6кл-завчити на пам'ять назви водоростей латиною...)-це робота міністерства освіти; 2) зформувати у дитини мотивацію до навчання, це робота не тільки вчителя, а й батьків. На жаль більшість батьків не хоче бачити певні проблеми дитини у школі/навчанні: "ви школа-то й виховуйте!", "не наговорюйте на мою дитину, вона вдома не така", "шо ті дурні вчителі від моєї дитини хочуть!".... або відкуплюються від дитини і проблем купуючи дорогі телефони, планшети які діти використовують для ігри під час уроків і на всі зауваження вчителя реагують:"що таке!" Чи може така дитина засвоїти матеріал, який подає вчитель на уроці, ЯКЩО ВОНА ЦЬОГО НЕ ХОЧЕ? Вчитель пояснює для всіх учнів в класі одночасно і однаково. Механічно вкладати "власні" знання і мізки в чужі голови ще не навчились. P.S. а ви походіть на уроки до своєї дитини
мама Показати IP 29 Липня 2015 13:59
Вчителі відбувають час на уроці , а як виклав ,як засвоїли учні матеріал - його це не інтересує. Це не правільно, повинен бути матеріальний стимул. Всякі репетиторства за гроші - будь ласка, коли таке було... ???
Ольга до мама Показати IP 29 Липня 2015 15:03
Якби у вчителя було 5 чи 10 дітей в класі - згідна, що потрібно перевіряти його роботу за результативністю знань учнів. А коли в класі навчається 30-32 учні...? Хтось засвоїть краще, хтось гірше. Але вчитель пояснює для всіх дітей однаково! Тому, панове, не потрібно звинувачувати вчителів. А щодо репетиторств: якщо, припустимо, вчитель не двузначно натякає - тоді це нікуди не годиться. Але якщо батьки самі звернуться до тямущого вчителя, щоб допоміг дитині підготуватися до ЗНО. Ніяких примусів бути не може.
Лучанин до Ольга Показати IP 29 Липня 2015 17:16
і в радянські часи в школах було по30 учнів, але й була відповідальність за рівень знань. І тому вчителі різними способами намагалися донести знання дітям. А сьогодні лише гроші, кругом ГРОШІ. Чим менше засвоїть дитина на уроці - тим більше заробить вчитель на додаткових годинах!
До Лучанина до Лучанин Показати IP 29 Липня 2015 17:42
Порівняйте навчальну програму!!!
Інна Показати IP 29 Липня 2015 15:13
Дуже приємно читати, що на Волині є такі обдаровані школярі!!! Проте шкода, що їх так мало...
мама 2 Показати IP 29 Липня 2015 15:46
Я розумію, коли наймають репетитора, щоб підготував дитину до ЗНО, а коли у наших гімназіях і в 6 і в7-му класі мусиш дитині того репетитора наймати, бо вчителі незнаю, як на тих уроках викладають, то це вже просто жах...
Оля до мама 2 Показати IP 29 Липня 2015 20:31
Ви дітям на уроках телефонами не дозволяйте користуватися, інтернет в них повідключайте, можливо тоді на уроках діти слухати будуть, а не в соцмережах сидіти і надіятися, що все з інтернету на контрольній спишуть.
мама 2 до Олі Показати IP 30 Липня 2015 09:24
Ну я розумію, що ви вчителька, але колись ніхто поняття не мав наймати репетитора на поточну шкільну програму, а тепер, як не наймеш, то оцінки хорошої не чекай із того предмета і це не тільки я своїй дитині наймаю, це поголовно всі батьки у класі.Це не погане заробляння грошей вчителями. Яби також не відмовилася від такого хорошого заробітку. А потім перемагають прості сільські діти із простих шкіл....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus