USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Виїхати з країни хочуть 65% українців, – соцопитування

30 Серпня 2016 20:42
Молодь набагато більше хоче виїхати з України, ніж представники старшого покоління. Більше до переїзду готові чоловіки.

Кількість українців, готових переїхати на постійне проживання за кордон, значно збільшилася в порівнянні з вереснем минулого року – нині виїхати з країни бажають 65% громадян.

Про це свідчать дані опитування TNS Online Track, - повідомляє «Пульс Киева».

З цих 65% третина респондентів не мають можливості виїхати, 8% хотіли б виїхати тимчасово, поки ситуація не стабілізується, а 20% хотіли б виїхати за кордон на постійне місце проживання.

Найчастіше готові до переїзду, відповідно до даних опитування, чоловіки (24%). Також покинути Україну готова молодь (20%), тоді як 34% старшої вікової групи не схильні до переїзду в іншу країну.

Онлайн-опитування проводили з 16 по 21 липня 2016 року на всій території України (крім Криму). Участь в опитуванні взяли мешканці міст, чоловіки і жінки у віці 18-55 років. Вибірка становила 1000 респондентів, квотна за статтю, віком, регіоном та розміром населеного пункту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
767 Показати IP 30 Серпня 2016 21:46
Доаели країну до ручки.От і маєте.
123 Показати IP 30 Серпня 2016 22:07
то що їх стримує, вперед
papa makca до 123 Показати IP 31 Серпня 2016 00:32
Таких як ти і тобі подібних треба вислати щоб не скакали а пасли худобу і процент адекватних що не бажають сповідувати вашу ідеологію і з вами поряд жити зменьшиться в 10 разів.
Правда Показати IP 30 Серпня 2016 23:59
Це точно брехня. Я навчаюсь у одному з популярних столичних вузів. Минулого року там проводили таке ж опитування серед студентів. Результатом я була здивована. 97 відсотків хочуть втікати з України. І це при тому, що серед них більшість патріотів))). А наш староста завжди говорить, що краще я буду любити всім серцем свою Батьківщину в чужій країні, зате ситий, соціальнозахищений і в правовій. От так от(((( Шкода дуже, але це правда. Була б можливість і всі чкурнуть звідсілля
Анонім Показати IP 31 Серпня 2016 02:16
У всіх е можливість, але ви не хочете бо за кордоном треба працювати, а ви хочете все просто так і побільше, і всеодно не так, люди ви хворі.....
Анонім Показати IP 31 Серпня 2016 02:17
Ідіть на завод працювати.....
Тая Показати IP 31 Серпня 2016 07:27
Ось наснилась мені візія, діється так як пише Правда. Україна вилюднюєтся повністью.Чужинці заселюють Україну і наші предки перевертаються в могилах. Слід про країну і її народ залишиться тільки в піснях і споминах тих хто виживе....
123 Показати IP 31 Серпня 2016 08:09
Ось і весь патріотизм закінчився, народ захоче залишитися в Україні тільки тоді, коли буде соціально захищений з достойними зарплатами і пенсіями, Чиновники собі гребуть, а народу платять копійки, починаючи з обласної гілки влади, Ось і маємо те, що маємо. "За державу обидно". Тому нас ніхто і не бере в ніякий євросоюз,. тому що більшість половина населення втече, а хто ж буде працювати на олігархів.
Сон (Шевченко Т) Показати IP 31 Серпня 2016 13:57
От і весь наш патріотизм. Ми хороші патріоти коли ситі, напоєні, накурені і т д. А як тільки припече, зразу втікать кудись хочемо. Любити Україну сьорбаючи пиво і заїдаючи сосисками десь в Мюнхені куди цікавіше. Таке враження, що нам країну інопланетяни спаплюжили, а не ми самі своєю байдужістю. Інопланетяни нам ср*ть де попало, вибирають владу, продають голоси, бикують на дорогах, дають хабарі чиновникам, бо інопланетянам потрібно свого бовдура кудись всунути, ВУЗ чи на хорошу посаду, чи мінімізувати відрахування в державу. А ми бідні і пухнасті ні причом. Саме через таку страусячу позицію нашого народу і всі проблеми. І не треба співати і плакати про важкий економічний стан. Це вже наслідок, а причина в голові кожного. Це те саме, що від незаможніх батьків відмовитись, бо вони з якихось причин, не можуть нам дати те, що ми хочемо, різниці ніякої. Так і будем жити, бо ми на це заслуговуємо.
гість Показати IP 1 Вересня 2016 15:27
у людини 1 життя - провести його у рабстві,тяжко працюючи практично за їжу не хоче ніхто, тому або ми їх поборемо з їх непомірними апетитами і жагою красти , або на вихід з рідного дому, іншого не дано

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus