USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вийшла книга волинського письменника про події в Україні, що сколихнули світ

14 Вересня 2015 17:17
Україна. хроніка подій:від майдану до АТО - під такою назвою вийшла друком у видавництві «Арт-Студія» (Луцьк) та ПП Стебеляк (Київ) нова книга відомого на Волині і за її межами історика і публіциста, письменника і краєзнавця, доктора філософії Олександра Середюка.

Про це повідомили у Музеї історії сільського господарства Волині-скансені.

У публіцистичних статтях, які автор почав висвітлювати ще за часів Помаранчевого Майдану, посилаючись на історичний досвід та джерельну базу, він цілком переконливо довів, що народ має право на повстання, на носіння особистої зброї, для захисту своєї власності та Батьківщини.

Гострі публіцистичні статті межуються з ліричним відступом київських та волинських поетів про жертовність «Небесної сотні». Вперше розкрито сакральне слово «Майдан», подвиги героїв революції Гідності, які мужньо протистоять окупантам в країні, як зовні так із середини.

Надзвичайно актуальну тему розкриває автор в аналітичній статті «Хочеш миру – готуйся до війни», в якій подає попередження для наших керманичів. АТО чи війна проти московського агресора? Чому український націоналіст подякував Путіну? і «Що буде завтра?», - читач дізнається зі сторінок цієї цікавої та актуальної у наш час книги. Вона стала привабливою і читабельною завдяки багатими ілюстраціями на історичні та сучасні фото-сюжети, які надали автору наші земляки із АТО.

Автор оптимістично наголошує, що «останні події сколихнули світ. Всі зрозуміли: НАДІЯ НА УКРАЇНУ! МИ ВИСТОЇМО! МИ ВИТРИМАЄМО! МИ ПЕРЕМОЖЕМО!»

Його нова книга – це збірник публіцистичних статей на злободенну тематику останнього десятиліття і сьогодення. Вона є логічним продовженням

книг автора «SOS», «РУХ – рятуйте Україну, хлопці» і стане цікавою та корисною не тільки для політологів, а й для всіх, хто небайдужий до долі нашої Вітчизни.

Це уже третє видання, доповнене і перероблене книги «Майдан», яку успішно презентували на Львівському книжковому форумі.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у серпні в Луцьку під гаслом «Декомунізація – шлях до справедливості» презентували книгу Олександра Середюка «Злий геній – вождь тероризму».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus