USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Визначили переможців, які підкорили «Володимирські висоти»

26 Липня 2015 18:42
Всеукраїнський турнір зі стрибків у висоту “Володимирські висоти-2015″ відбувся 26-го липня у Володимирі-Волинському, на площі Героїв. Про це інформує БУГ.

Минулого року мешканці міста теж мали можливість побачити досягнення юних спортсменів та спортсменок. Рекорди сильних тілом та духом не могли залишитись без уваги, тому вирішили й цьогоріч організувати цей турнір, аби здивувати громаду набутими знаннями та вміннями.

Жоден глядач не лишився осторонь, всі уважно дивилися, тамуючи подих з кожним стрибком.



Учасникам надавалося три спроби, аби досягнути зазначеної висоти.



На турнірі були представники Волинської, Житомирської, Львівської, Івано-Франківської, Чернінівської та Вінницької областей.

Першими змагались дівчата, потім – хлопці.

Найвища позначка, яку досягли учасники, - 2 м 10 см.

Переможцями серед дівчат стали: 1-ше місце – Аліна Наумик (м.Володимир-Волинський), 2-ге місце – Оксана Поліщук (Володимир-Волинський р-н), 3-тє місце – Наталія Хомик (м.Володимир-Волинський).

Серед молодших хлопців переможцями стали: 1-ше місце – Володимир Олексюк, 2-ге місце – Віталій Панасюк, 3-тє місце – Андрій Куліш. Ці юні спортсмени – гордість нашого міста.



Серед дорослих чоловіків переможцями стали: 1-ше місце – Андрій Ільницький (Вінницька обл.), 2-ге місце – Вадим Кравчук (м.Володимир-Волинський), 3-тє місце –Ланга Франциско (Житомирська обл.)

“Цей захід відбувається уже другий рік поспіль. Чому саме стрибки? Учасники захотіли саме цей вид спорту. Якби до нас підійшли спортсмени, які займаються зі штангою, ми провели б і такий захід. Учасники і переможці отримали дипломи та грошові винагороди. Коли місто підтримує подібні спортивні заходи, тоді приємно це організовувати, було б лише бажання самих учасників. Цьогоріч глядачів та просто спостерігаючих було набагато більше, що надихає нас на організацію подальших заходів. Надалі плануємо організувати всеукраїнський турнір з футболу, у другій половині липня. Від себе хотів би додати, аби молодь активніше займалась спортом і вела здоровий спосіб життя. Тоді наше майбутнє покоління, наш цвіт нації буде видно усьому світу, - сказав депутат Волинської обласної ради Валентин Кошельник.

Нагороджували переможців та учасників Валентин Кошельник та президент федерації легкої атлетики у Волинській області Володимир Рудюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus