USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як вживаються луцькі патрульні зі «старими» поліцейськими

13 Січня 2016 08:16
Як співіснують «старі» поліцейські із новоприбулими – питання, що цікавить багатьох. Виявляється, дружба «старої гвардії» із новенькими не завжди ідеальна.

Про це стало відомо під час зустрічі лучан з патрульною поліцією Луцька у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва вчора, 11-го січня.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПАТРУЛЬНА ПОЛІЦІЯ: ВСЕ, ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ

Як «уживаються» нереформовані поліцейські із новоприбулими розповів на власному досвіді патрульний поліцейський Луцька Дмитро Слабенко.

«Взаємодія із міськвідділом відбувається специфічно. Трапляється, що нас не розуміють чи ми їх не розуміємо. Конфлікти бувають, навіть має місце спілкування на підвищених тонах, що неодноразово бувало», - каже Дмитро Слабенко.

Та додає, що попри подекуди різні погляди на вирішення робочих питань, правоохоронці все ж знаходять спільну мову.

Нагадаємо, що патрульні також розповіли, чим відрізняються й чим схожі на голлівудських «копів», пообіцяли що евакуйовуватимуть автівки прокурорів, запевнили що не беруть хабарів, інформували також, що погані дороги Луцька «гальмують» їхню роботу й проаналізували, що найбільші порушники в місті – п’яні водії.

До слова, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що 19-го грудня 2015-го року, луцькі поліцейські склали присягу на вірність Україні. Так, 165 молодих лучан розпочали патрулювання вулицями Луцька. Всього цілодобово містом курсує 15 екіпажів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
лучани Показати IP 13 Січня 2016 08:21
Мусарня говорить,у нових патрульних,щось в голові повернуто. Всіх мусарів тільки за таке потрібно звільняти ,без пенсії.
люстратор Показати IP 13 Січня 2016 09:04
Може досить Слабенковому синочку піаритись? Хайно зальот якись буде,побачимо як татусь відмазувати буде!
Анонім до люстратор Показати IP 13 Січня 2016 13:11
100%підтримую.Як не стаття про поліцію,так тільки два прізвища і називають.І вже який день підряд.
лучанин Показати IP 13 Січня 2016 10:00
А в Слабенка за місяць роботи досвіду так багато, що дає йому таке право таке говорити, нехай трохи поробить, походить по притонам, розкриє злочини, побачимо їх реальні показники через півроку, а тоді вже можна буде щось говорити.
Анонім до лучанин Показати IP 13 Січня 2016 13:13
І чого тільки беруть інтерв'ю в нових полцейських,а не в ,,старої,, міліції.Старі кадри теж можуть розповісти багато цікавого.Досвід ще ніхто не відміняв.А на ідейності ще ніхто далеко не заїхав.
луцьк Показати IP 13 Січня 2016 10:46
У нових-понти , зверхність та вияв недосвідченості.Повна вітсутність поваги до старших,як за віком,вислугою та званням.Відсутність субардинації,невміння абож небажання знайти спільну мову з любим громадянином.Вже немає що казати про зовнішній вигляд(стрижка,гоління,стан НОВОГО форменного одягу,чистота НОВИХ автомобілів).Що казати,якщо ні Цицюра,ні його заступник РОМА, вітатись не навчені.ЗАУВАЖУ! ЦЕ НЕ НАКЛЕП! НА рахунок старих-їх зробила такими 23 річна система.Дайте їм такі умови праці як новим-побачте відмінність у позитиві по всіх напрямках.
Анонім до луцьк Показати IP 13 Січня 2016 13:20
Взагалі не треба було звільняти старі кадри.Треба було би їм теж дати теперішню зарплату,що отримують терерішні патрульні або майбутні поліціянти.І тоді дивитися,хабарник чи ні.Ці теперішні ,,копи,,просто напросто не виховані,не освідчені вискочки.Піарщики і хами.Їх би закинути в старі умови,блиск би швидко зійшов.Звичайно,що вони рахують,що старі кадри це вже відходи і з ними немає чого церемонитися.Але їх так само ,,перемеле,,теперішня система і виплюне.
до лучани Показати IP 13 Січня 2016 11:15
Щоб раніше було стати працівником міліції потрібно було відслужити в збройних силах, 4-5 років вчитися, здавати екзамени без хабарів, працювати без вихідних, службових автомобілів і пального в такій кількості як зараз не було, все приходилося робити своїми ногами, А якщо ти колишніх працівників називаєш мусорами, то тебе напевно із-за розуму і твого стану не взяли в міліцію і ти із-за цього скаженієш, то вкуси себе за одне місце.
Анонім до до лучани Показати IP 13 Січня 2016 13:23
Тепер не поліція,а сплошні понти і піар.Особливо патрульні.Набрали неуків і тішаться.Їздити добре не вміють,правил дорожнього руху не знають.Одне навчилися,то руку на серце покласти і ноги на ширину плеч поставити.Все.
:): Показати IP 13 Січня 2016 11:16
Виходив сьогодні з банка разом з ГАІшником, який виносив цілу торбу паперу з канцелярським приладдям. Питання що змінилось???
Анонім до :): Показати IP 13 Січня 2016 13:24
Нічого.Хай вишле чек Гуничику або Деканоїдзе.
яяяя Показати IP 13 Січня 2016 11:21
Все правильно!!!!! Дайте старим міліціонерам такуж зарплату і створіть ті ж самі умови праці!!! І повірте все буде набагато краще.... А так людей загнали під плінтус і принижуєте ні за що!!!! А ці патрульні вони просто не грамотні, понтові і задерикуваті, а ще не виховані...
Анонім до яяяя Показати IP 13 Січня 2016 13:26
Це стосується і міліції,і всіх держбюджетників.Дайте людям гідну зарплату,а потім вимагайте.
Свідок Показати IP 13 Січня 2016 12:19
Патрульні все хочуть робити за законом, розбираються у ситуації, ставляться до людей людяно. А в міськвідділі всі їхні старання зводять нанівець. Типу досвідчені слідчі відразу їх "попускають", мовляв, їдьте, хлопці, катайтеся далі, ми вже якось самі справимося. А самі - нічого не роблять, навіть не хочуть приймати заяву за фактом побиття.
Анонім до Свідок Показати IP 13 Січня 2016 13:27
Хай патрульні відразу на місці все оформляють.Чи вони тупі?
саша Показати IP 13 Січня 2016 12:19
Хабарниками всі не можуть бути, кожна людина різна. На всіх хабарів не вистачить. Це всерівно що сказати що всі люди у місті дурні. Новим не співати похвалу а дивитись щоб не стали хабарниками.
свідку Показати IP 13 Січня 2016 12:38
в міськвідділі взагалі ніякіх заяв стараются до увагі не брати.а якщо і візьмуть то відразу скеровують до дільничих з метою недопущення розгляду по криминальних справах
Анонім до свідку Показати IP 13 Січня 2016 13:29
Щось не подобається,пиши скаргу і відсилай Авакову чи Деканодзе.
Я Показати IP 13 Січня 2016 13:48
А хто цей Слабенко? Часом не синок того слабенького до алкоголю депутата , який для піару в АТО збирався?
ВОВК Показати IP 13 Січня 2016 16:07
Полішмен від слова полішук. Набрали неуків .Гасають з сиренами- всіх ворон і собак перелякали. ПДР не знають- посміховисько. По мові зразу видно що полішмени родом з Мухосранська або з Чорторогова. На МАШИНУ КАЖУТЬ- МАШЕНА. ги.
новий до Луцьк Показати IP 13 Січня 2016 17:11
Ти бачивбе,як РОМА штани в чоботи заправляє.Він напевне клешні трусів і майку теж туди натягує.А під руками ,як носив гарбузи,то так і привичка залишилась.
старий Показати IP 14 Січня 2016 20:34
Старі і нові поліцейські відрізняються тим, що перші мовчки роблять свою роботу - розкривають злочини, за свої гроші купляють канцтовари, пальне, за свої гроші добираються у віддалені села, за найменшу провину (не одягнув на виїзд бронежилет) отримують догани, а другі - літають містом на новеньких автомобілях, роблять "селфі", знімають котів з дерев, перекривають водопровідні крани і лінуються піднятися з сидіння і потоптати місто пішки.
старому Показати IP 16 Січня 2016 23:17
молодчага! в точку підмітив!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus