USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Ядерна Росія - страшніша за Чорнобиль» - багатолюдна акція у Білорусі

26 Квітня 2015 19:15
Акція опозиції "Чорнобильський шлях" під гаслом "Ні російській ядерній загрозі" відбулася у Мінську з нагоди 29-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

Як повідомляє Білоруський партизан, участь в акції взяли близько півтисячі людей, - інформує Українська правда.

На місці збору учасників перед початком ходи помітили два автозаки і 5 автобусів з ОМОНом.

Серед гасел акції - "Ні російській ядерній загрозі", "Вимагаємо звільнити політв'язнів", "Чорнобиль - наш біль", а також біло-червоно-білі прапори і прапори опозиційних партій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВІДЛУННЯ ТРАГЕДІЇ АБО ЧИМ ЖИВЕ ПРИП'ЯТЬ СЬОГОДНІ

Разом з тим, учасники акції підтримали Україну і виступили проти російської агресії на Донбасі. Під час ходи учасники скандували "Живе Білорусь!", "Слава Украіне!", "Атом мирним не буває".

За підсумками акції учасники прийняли резолюцію, присвячену наслідкам аварії на ЧАЕС, оцінці дій білоруської влади щодо їх ліквідації, "військовій загрозі з боку РФ та загрозі розміщення російської тактичної ядерної зброї на ударних літаках, які планується розмістити на території Білорусі", оцінці "російського режиму і політичного режиму Білорусі ".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 26 Квітня 2015 19:25
До чого Чорнобиль до Росії?
Анонім до Анонім Показати IP 26 Квітня 2015 19:36
Інформація не для тупих.
Анонім Показати IP 26 Квітня 2015 19:54
В Білорусії виводять натовпи народу на вулиці, готоючись там організовувати черговий майдан, після тих всіх подій, які були організовані у Лівії, Сирії, Україні... та привели до громадянської війни.
не пацик Показати IP 26 Квітня 2015 20:15
в білорусіі все буде нормально : Бацька не злодій і не хапуга в нього реальна підримка людей а якщо більше то на сьгоднішній день з ним ведуть переговори як і евросоюз так і сша : Білорусія може хоч завтра вступити в евросоюз там все буде нормально- бо знають що нічого невкрадуть : Хай жие Белорусь -сетра Украіни разом до перемоги
Анонім Показати IP 26 Квітня 2015 20:30
Дай Боже, щоб в Білорусі все було нормально. Але ж західні "сусіди" не проминуть можливості прибрати до рук нерозграбовану досить сильну економічно країну майже в центрі Європи. Та й носії "демократії" америкоси допоможуть. Головне для білоруського керівництва - реально покращувати життя народу і мітлою гнати з країни різні фонди, асоціації і т.п. непотріб з грошовими вливаннями америкосів.
Хлоп Показати IP 26 Квітня 2015 21:26
Що там не кажiть, а наших гiдностi та свiдомостi бiлорусам не вистачае. То ми з ВН проведемо необхiдну роботу та покажемо краще "багатолюднi акцii" замiсть концерту Роббi Вiльямса та чемпiонату свiту з футзалу, що тiльки закiнчилися в Мiнську.
Анонім Показати IP 27 Квітня 2015 08:38
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus