USD 39.50 39.85
  • USD 39.50 39.85
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.90

Як готуватися до Різдва

7 Грудня 2016 10:56
У день Введення в храм Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії митрополит Луцький і Волинський Михаїл розповів, як готуватися до Різдва, починаючи з цього свята. Про це йшлося під час проповіді на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці, - повідомляє прес-служба волинської єпархії.

Введення у храм Діви Марії – це «не просто вчинок, можливість увійти, а особливе дійство Божественної благодаті, яке здійснюється в сенсі входження в храм, народження Ісуса Христа, воскресіння Ісуса Христа і перемоги життя над смертю», – наголосив владика. Це одне зі свят, яке ми пов’язуємо з народженням нашого Спасителя, тому, починаючи від сьогодні, необхідно готуватися до Різдва.

Піст – це не просто обмеження в їжі, а, в першу чергу, підготовка до свята, коли ми душею і розумом налаштовуємо себе на торжество, зазначив високопреосвященний. Різдво – це празник, який потрібно провести вдома, у родині, адже це свято сім’ї. Простити усім близьким і зустрітися з ними, бо ми повинні вміти прощати, аби Господь простив нам.

Тому за цей час, готуючись до Різдва, яке принесе нам радість, що бачимо своїх рідних та близьких живими і здоровими, повинні ми переосмислити наші вчинки, щоби Господь благословив нас при доброму здоров’ї на подальше життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus