USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як лучанка через пісню знайомить італійців з Україною

30 Травня 2016 13:46
Жодного дня без пісні задля єдності українців. Лучанка Наталія Тарасюк, яка 14 років живе в Італії, презентувала громаді Неаполя нову концертну програму «З Україною в серці» у виконанні гурту «Розмай». Про це йдеться у сюжеті Волинської регіональної дирекції НТУ.

6 років тому жінка зібрала творчих однодумців, аби не лише підтримувати рідні традиції, а й більше донести про Україну італійцям. І не помилилася. Тепер щорічні концерти – це своєрідні творчі звіти колективу й самої Наталки Тарасюк — художнього керівника «Розмаю».

А ще — приклад єдності української діаспори в Італії. І попри те, що на чужині нелегко, вона ще й допомагає землякам. Зібрані кошти, окрім організаційних витрат, спрямовують на Луцький будинок дитини. А концерт приурочили до 145-ї річниці від Дня народження Лесі Українки й міжнародного Дня захисту дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
dima Показати IP 30 Травня 2016 15:41
З’явилась книжка з детальними інструкціями, як зробити сільський водоканал та налагодити систему водопостачання у селі: http://despro.org.ua/upload/medialibrary/DESPRO_2016_Silske_vodopostachannia_Posibnyk_%20ta_Dodatky.pdf

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus