USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Як мешканці Луцького зоопарку гріються під променями сонця. ФОТОРЕПОРТАЖ

23 Травня 2016 17:45
Мешканці луцького звіринцю радо повиходили на сонячні ванни, аби поніжитися у теплих променях. Лебеді зі своїм виводком маленьких та пухнастеньких діток не поспішаючи плавають, а ведмеді хочуть в гості до сусідів. Натомість, у павлінів інші важливі справи, вони розпустили хвости у любовних іграх.

Після похмурих та холодних буднів, сонячна погода тішить мешканців Луцького зоопарку та відвідувачів, які з інтересом спостерігають за життям тутешніх.

Зайшовши в зоопарк – можна одразу почути дивний гуркіт металу. Це так ведмедиця намагається силоміць відкрити двері у сусідній вольєр до свого товариша.
Втім, у нього вже є дама серця, тому бурий ігнорує залицяння сусідки. Натомість він радо позує перед фотокамерою.
Відвідувачі охоче розглядають мавпенят, хоча й ті не з меншим інтересом спостерігають за гостями.
Одне з місць, де найбільше зібралося відвідувачів – помешкання павлінів. Тут джентельмен розпустив свій хвіст та гордовито обходить територію. На перший погляд здається, ніби він захищається від оточуючих людей, втім, пояснюють працівники зоопарку, це такий метод загравань до панянок.
Неподалік плавають лебеді. Мама вчить своїх діточок навиків дорослого життя, адже вони ще досить юні, бо на світ з’явилися тижнів три тому.
Підготував журналіст Вадим Панафідін

Фотограф Анна Панафідіна
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus