USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як у Луцьку шанують сім’ї учасників АТО

18 Вересня 2014 16:17
200 продуктових наборів для луцьких сімей, чиї чоловіки мобілізовані для участі в АТО, вручили представники Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна». Разом з продуктами, шведські діти передали для маленьких лучан свої улюблені іграшки.

Як зазначила керівник фонду Людмила Лонюк, структура співпрацює з Україною ще з часів здобуття країною незалежності, мовляв, тому її проблеми є болючими і для міжнародного фонду.

Загалом, на кошти благодійника вдалось закупити 200 продуктових наборів, які роздали для луцьких сімей, чиї чоловіки мобілізовані для участі в АТО. До продуктового набору входить олія, крупи, цукор, борошно, пластівці, а також солодощі для малечі.
Окрім того, благодійники попрохали діток зі Швеції поділитись своїми іграшками з українською малечею. Тому, окрім продуктових наборів для мам, вручали і подарунки для дітей.

Однією з причин кризової ситуації, яка нині склалась в Україні, керівник фонду «Дитяча місія. Україна» назвала корупцію. З її слів, саме тому вони й розпочали програму боротьби з такими явищами, як хабарництво і корупція, яка орієнтована на дітей.

«Перевчити дорослу людину вкрай важко, тому ми вирішили націлитись на дітей і з раннього віку вчити їх. Тому що корупція – це погано. Ми ходимо по садочках та розповідаємо про це дітям», - зазначила Людмила Лонюк.
З її слів, долучаються до ініціативи і дорослі. Зокрема, вже близько 20 волинських посадовців встановили на своїх робочих місцях таблички з написом «Територія вільна від корупції».
Мовляв, таким чином вони висловлюють свою позицію та заявляють, що не займаються хабарництвом на робочих місцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
страшное фото Показати IP 18 Вересня 2014 19:53
коментар було видалено
дончанин Показати IP 18 Вересня 2014 23:52
Ребятки, держитесь. Донбасс с вами, Донбасс - УКРАИНА ! На*** этих наркоманов с ДНР и ЛНР!
Лучанин Показати IP 19 Вересня 2014 09:50
"Мовляв, таким чином вони висловлюють свою позицію та заявляють, що не займаються хабарництвом на робочих місцях." - добре сказано, головне правдиво. Звичайно, що на робочих місцях не займаються, бо такі питання вирішуються не в кабінетах...
22 Показати IP 19 Вересня 2014 11:08
ГОЛОСУЙТЕ ЗА КРАСУЛЮ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus