USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Які вулиці Луцька відремонтують найближчим часом

16 Вересня 2014 10:45
На вулицях Луцька тривають роботи з ремонту дорожнього покриття. Поки тепла та сонячна погода, не розпочалися осінні дощі, комунальні служби намагаються підготувати вулиці до зимового періоду. З цією метою здійснюється ямковий ремонт на вулиці Шевченка, Ковельській, Лютеранській та Данила Галицького, - повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький зазначив, що перелік вулиць затвердили рішенням виконавчого комітету. Однак, через обмежене фінансування, навряд чи вдасться зробити все, що планувалося.

Проте Іван Кубіцький зауважив, що провели тендер на визначення виконавця робіт на вулиці Гнідавська. Розпочалися ремонтні роботи й по проспекту Соборності. Тут працівники підприємства “Луцькавтодор-Сервіс” встановлюють бордюрний камінь, вирівнюють дорожнє покриття.

Також директор департаменту ЖКГ повідомив, що ще запланували поточний ремонт дорожнього покриття приблизно на 15-20 вулицях. Зокрема, найближчим часом розпочнуться роботи на вулицях Запорізькій, Підгаєцькій, перехресті Теремнівська-Підгаєцька тощо.

Уже завершили роботи на вулиці Шевченка, Набережній, Данила Галицького, Даргомижського, Кривий Вал, Лютеранській, Задворецькій, Мінській, Гастелло, Стрельнікова, Трутовського та Романа Шухевича.
Завершили й капітальний ремонт вулиці Чернишевського, яка є однією з найнасиченіших автошляхів Луцька. Тут завжди великий потік транспорту.
Ремонтники зняли старий асфальт, вирівняли основи та вклали нове дорожнє покриття. Також нанесли дорожні розмітки. Вартість робіт - 2,5 мільйона гривень.

Крім того, біля загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 облаштували штучний обмежувач швидкості руху з бруківки, аби діти могли безпечно перейти дорогу біля навчального закладу.
Розпочинаються підготовчі роботи з ремонту вулиці Теремнівська. Нині тут здійснюють фрезерування проїжджої частини.
На вулицях, де відсутнє тверде дорожнє покриття, систематично здійснюють роботи з грейдерування та підсипання щебеню. Так, нині тривають роботи з облаштування біло-щебеневого покриття на вулицях Глибока та Селищна.
Також цьогоріч розпочали ремонт тротуарів. Так, завершили роботи на бульварі Дружби Народів. Нині ж, тривають роботи з облаштування покриття на тротуарі по проспекту Перемоги. Тут працівники підприємства “Луцькавтодор-Сервіс” вже виконали значний обсяг робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 16 Вересня 2014 11:00
Кубіцький: "Закінчили ремонт вулиці Набережної". Бреше собака. Права полоса, якщо рухатися в сторону Вишкова, як були ями по коліно, так і лишилися.
інженегр Показати IP 16 Вересня 2014 11:43
Нехай влада зверне увагу на ці злощасні "бордюрні камені" з піску з додаванням цементу - не проходить і місяця після укладання асфальту, як ці (прости Господи!) "бордюрні камені" розсипаються на мотлох. Робота дорожників нагадує українську приказку: "Плив, плив, а на березі вср.вся". Ці "бордюрні камені" повинні або бути з натурального каменю, або виготовлятися з бетону відповідних марок за відповідними технологіями (повинен бути бетон хоча б таким, з якого виготовляють залізобетонні палі для забивання дизель-молотами).
Оля Показати IP 16 Вересня 2014 14:33
А Вахтангова? Засипте хоч ями, після дощу страшно на роботу їхати, бо не знаєш якої глибини яма.
Борис Показати IP 17 Вересня 2014 08:50
Как все хорошо на картинках!!!!! Вас мордой по набережной прокатать за такой ремонт , а за пр.Соборности вообще всех приговорить к расстрелу!!!!!!! Ремонт называется " с*ала мазала , глини не хватило"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus