USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вже завтра: які заходи готують до Дня молоді у Луцьку

25 Червня 2016 18:00
З нагоди Дня молоді найближчої неділі, 26 червня, у Луцьку відбудуться спортивні змагання, а також для лучан та гостей міста пропонується низка розважальних заходів.

Отож, цього дня відбудуться XI міжнародні змагання зі спортивної ходьби “Луцька десятка”. Відповідне розпорядження підписав перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Змагання відбуватимуться з 9:00 до 12:00 години на відрізку проспекту Волі від вулиці Паркова до КЗ “Луцька гімназія № 4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради”.

Урочисте відкриття змагань о 9:00 год. навпроти головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Під час проведення змагань буде призупинено рух транспорту проспектом Волі від вулиці Паркової до КЗ “Луцька гімназія № 4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради”.

Також у цей день на Театральному майдані з 9:00 до 16:00 години триватиме відкритий турнір з баскетболу 3х3.

Окрім цього, громадська організація Громадська організація "Volfest" цього дня, 26 червня,

з нагоди Дня молоді України запрошує на "Молодь Фест". Про це йдеться на сторінці спільноти Громадська організація "Volfest" Вконтакте. Зокрема, планується:

- чемпіонат міста зі стрітболу;

- веселі забави та конкурси для дітей;

- розіграш крутих подарунків;

- смачна food-зона;

- ексклюзивні перегляди матчів "Євро 2016";

- ювілейний конкурс краси "Перша леді Волині 2016" (дивитись фото учасниць конкурсу);

- музичні гості свята гурт "ФлайzZzа".

Окрім цього, увечері в Луцьку влаштують автопробіг з нагоди Дня прапора кримських татар. Його учасники зберуться на Театральному майдані о19:30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus