USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Якщо українці готові трудитися, Білорусь готова їх приймати

21 Жовтня 2014 09:09
Білорусь готова прийняти приїжджих з України, якщо ті готові "нормально трудитися". Про це заявив президент країни Олександра Лукашенко, передаєУНН з посиланням на прес-службу глави Білорусі, - пише Gazeta.ua.

"Звичайно, ми будемо допомагати таким людям. Про це вже чимало сказано. Ми приймемо всіх, хто хоче жити і нормально працювати. У нас же є райони і виробництва, де робочих рук вкрай не вистачає. Але всіх треба зорієнтувати на те: ви приїхали, ми вас приймаємо, але треба працювати. Їдьте, ось там є робочі місця — наймайтеся ", - зазначив Лукашенко.

Раніше Лукашенко заявив, що "нероб не повинно бути в країні", тому потрібно обмежити доступ непрацюючим працездатним громадянам до безкоштовних соцпослуг.

Раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про готовність прийняти в Білорусі всіх українців, які захочуть приїхати сюди жити і працювати.

Нагадаємо, відомий військовий журналіст і блогер Дмитро Тимчук в Луцьку розповів, що пряме вторгнення з боку Білорусі, як з військової, так і з військово-політичної точки зору, маловірогідне, однак повністю виключати цей варіант не можна. Причиною цього є особливості поліського ландшафту.

Однак йшлося також про те, що у Лукашенка подвійна риторика: на публіку він каже одне, а з керівництвом Росії говорить по-іншому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Беларус Показати IP 21 Жовтня 2014 10:46
Удара в тыл не будет! Мы не позволим.Видать плохо вы нас знаете, если подобное вам приходит в голову.
Олекса Показати IP 22 Жовтня 2014 14:56
Дякуєм Брате!!!
Бульбаши до купы ляп Показати IP 13 Жовтня 2016 13:10
Белорусам самим нету роботы
дякую брате Показати IP 13 Жовтня 2016 17:02
Маємо з 4 сторін одних "Братанів" ср*них

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus