USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянці дістався ювілейний 100-ий біометричний паспорт

30 Березня 2015 18:00
У центрі обслуговування громадян «Паспортний сервіс» Волинської філії державного підприємства «Документ» видали 100-ий біометричний паспорт.

Власницею документу з безконтактним електронним носієм стала мешканка Ковеля Валентина Лавренюк. Дівчина вперше в житті оформила паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

«Про те, що в Луцьку біометричні паспорти видають не лише місцевим жителям, але й іногороднім, дізналась від знайомих, - розповідає Валентина Лавренюк. – Зателефонувавши у ДП «Документ», дізналась, що при ньому справді існує центр обслуговування громадян «Паспортний сервіс», де надають послуги з оформлення паспортів незалежно від місця прописки. Завітавши сюди, була приємно вражена і рівнем обслуговування персоналу, і наявністю комплексу послуг, починаючи від фотографії, зняття відбитків пальців, копіювання, оплати замовлення в терміналах. Тому й відразу вирішила здавати документи на біометричний паспорт. Їх оформили швидко, приблизно за двадцять хвилин, до того ж черг у центрі обслуговування не було».

Як і обіцяли в ДП «Документ», через 20 робочих днів Валентина Лавренюк отримала СМС-повідомлення про те, що її замовлення готове. А про те, що вона стала власницею ювілейного сотого біометричного паспорту, дівчина дізналась уже на місці, в Луцьку, коли отримала не лише новий паспорт, але й вітання від працівників «Паспортного сервісу».

«З початку року до нас звернулось із заявами про оформлення термінового біометричного паспорта, що видається за 7 робочих днів – 63 особи, нетермінового - 160, - каже директор ДП «Документ» у Волинській області Валерій Войнаровський. - За послугами до «Паспортного сервісу» звертаються також і ті громадяни, що бажають отримати закордонний паспорт нового зразка, але без так званого чипу. Такі паспорти отримали - 122 громадян у терміновому порядку, та 369 за звичайними термінами».

Зі слів Валерія Войнаровського, найбільше до ДП «Документ» звернулося мешканців обласного центру, Горохівського, Луцького, Ківерцівського районів. Окрім волинян, у Луцьку отримали паспорти жителі

Рівненської, Тернопільської, Львівської і навіть Донецької областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 30 Березня 2015 19:24
аж 100 лохів !!!! цей пачпорт ще не скоро пригодиться.
Факти до Анонім Показати IP 30 Березня 2015 20:32
поки ти трендиш ми з Валюшкою вже в Парижі .
Анонім до Факти Показати IP 30 Березня 2015 23:01
в клоаці ви ,а не в парижі....
Анонім до Факти Показати IP 31 Березня 2015 15:49
і шо, ти так само отримував шенген. я теж був у Парижі і без біометричного пачпорта.
шо в травнi скаже пе Показати IP 31 Березня 2015 00:19
Украина может рассчитывать лишь на либерализацию визового режима, "вопрос о введении безвизового режима для страны даже не обсуждался, сообщил глава МИД Латвии Эдгарс Ринкевичс", однако и вопрос о либерализации "будет решаться после повторной оценки сделанной Украиной работы и проведения соответствующих политических дискуссий". Во всяком случае, г-н Ринкевич "выразил на это надежду"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus