USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

З 26 тисяч робіт на конкурсі в Японії малюнок волинянки отримав золото

24 Квітня 2016 10:14
Юна художниця з Волині здобула золоту нагороду з Японії. Про це інформує Володимир Медіа.

Золоту нагороду Всесвітньо відомого конкурсу дитячих малюнків виборола юна Валерія Паюк, учениця Володимир-Волинської дитячої художньої школи. Зі слів дівчинки, за два роки навчання у художній школі – це її перша нагорода, тим більше, такого рівня.

Всесвітній конкурс дитячого малюнку проходив у Японії уже 23 рік поспіль. Цьогоріч для участі у ньому надіслали більше 26 тисяч робіт. Із кількох десятків тисяч малюнків обрали 200 найкращих, а малюнок Валерії Паюк під назвою «Маленька вівця» отримав найвищу, золоту нагороду.

– Уявляла і малювала, – розповідає дівчинка про свій мистецький доробок.


Валерія зобразила зиму у жовтих кольорах, а саму вівцю – на ковзанах. Саме таку дитячу безпосередність і фантазію, напевно, оцінили японські поціновувачі мистецтва.

Валерії – 9 років, вона проживає у селі Заріччя, Володимир-Волинського району, навчається у 3 класі першої міської одитнадцятирічки.

– Мені подобається малювати олівцями, тому що це легко і весело – розповідає про своє захоплення юна художниця. – Я пофантазувала і придумала собі таку овечку. Дуже люблю тварин. У мене вдома живе два хом´ячка, папуга і кролик.

У подарунок із Японії Валерії надіслали диплом, книгу-каталог із світлинами робіт переможців цього конкурсу та величезний набір пастельних олівців.

Зі слів директора Володимир-Волинської дитячої художньої школи Адама Михалика, у попередні роки вихованці їхнього навчального закладу теж брали участь у цьому міжнародному конкурсі.

– Цей конкурс – світового рівня, тому ми дуже пишаємося що наші діти беруть у ньому участь, – поділився із нами Адам Федорович. – Це сьома нагорода, яку здобули учні нашої школи. З них – дві золоті. Одна з них, власне, й належить Валерії Паюк. Приємно те, що японські митці намагаються розгледіти юнацьку творчість, дитяче бачення світу. Японці дуже бережно ставляться до навколишнього середовища, до природи. Саме тому вони найбільше звертають увагу на художні роботи в яких діти змальовують природу, тварин, іншими словами, все, що їх оточує.

Це була перша перемога Валерії на конкурсі. Отож, вітаємо юну художницю і бажаємо їй у майбутньому нових творчих здобутків та перемог!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ольга Показати IP 25 Квітня 2016 17:50
Слава маленькій україночці !!!!! Слава Україні!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus