USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З четверга на Волині можуть припинити опалювальний сезон

21 Квітня 2015 11:57
Опалювальний сезон на Волині планують припинити вже з четверга. Зі слів чиновників, він пройшов з невеликими зривами.

Про це йшлося під час засідання Антикризового енергетичного штабу, який провів голова облдержадміністрації Володимир Гунчик у режимі відеоселектору за участю голів районних державних адміністрацій та голів районних рад сьогодні, 21-го квітня.

Нагадаємо, сьогодні Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що думають лучани про доцільність обігріву квартир. Так, на численні проханнями лучан у зв'язку із зниженням середньодобової температури у Луцьку знову увімкнули опалення.

Заступник директора департаменту ЖКГ та будівництва Волинської ОДА Володимир Бондарук поінформував про те, як тривав цьогорічний опалювальний сезон в області.

«Наш опалювальний сезон у 2014-2015-тих роках пройшов без зривів, хоча виникали проблеми під час початку сезону. Так, у трьох будинках Луцька несвоєчасно почали опалювальний сезон, втім, проблеми усунули й опалення продовжили. Ми плануємо завершувати опалювальний сезон, це буде з не раніше четверга, тоді ми зможемо відключити централізоване опалювання по області», - розповів Володимир Бондарук.

Нагадаємо, опалювальний сезон у Луцьку був на межі зриву. Проблеми в місті виникли через зменшена лімітів споживання газу на 35%.

Зі слів Володимира Бондарука, готуючись до опалювального сезону на Волині провели енергоощадні заходи, зокрема 73 газових котли в бюджетній сфері замінили на тверде паливо. Щодо загальноукраїнської тенденції, то авангардом у цій діяльності є Житомирська область, де замінили 116 котлів.

Нагадаємо, ІА Волинські Новини повідомляло, що опалювальний сезон не навчив волинян енергоефективності. Йшлося про те, що в області дуже низький рівень економії енергоресурсів. Проблемою є і той факт, що волиняни боргують кошти за енергоспоживання та несвоєчасно оплачують послуги. Зауважимо, що опалювальний сезон 2014-2015-х років розпочався на Волині 25-26 жовтня торік.

ЧИТАТИ ЩЕ: РОСІЙСЬКИЙ «ГАЗОВИЙ ЗАШМОРГ»: ПРИКЛАД ВОЛИНІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Справедливий Лучанин Показати IP 21 Квітня 2015 12:13
Давно вже потрібно було це зробити!
*** до Справедливий Лучанин Показати IP 21 Квітня 2015 12:41
а нічого що холодно???
Тарас Показати IP 21 Квітня 2015 12:24
Нащо витрачати зараз тепло? Щоб більше платили, адже в усіх вікна відкриті всеодно. А от у школах, зокрема у районах учні і вчителі теж люди мерзнуть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igor. до Тарас Показати IP 21 Квітня 2015 14:30
У всіх то в кого ? Вночі до 0 градусів, в мене дубарь в квартирі був коли відключили отоплення на тому тижні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus