USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З потягом «Ковель-Чернівці» таки попрощаються у Луцьку

26 Травня 2013 14:35
Акція «Прощання з останнім потягом!» відбудеться на залізничному вокзалі у Луцьку 26 травня о 19:00.

Про це повідомили організатори акції - Асоціація Молодих Реформаторів.

Акцію приурочили до відправлення з Луцька останнього потяга «Ковель−Чернівці», адже ДТГО «Львівська залізниця» скасувала його на літній період.

Учасники акції будуть скандувати, закликати «Львівську залізницю» не скасовувати потяг, а також махатимуть білими хустинками у честь відправлення останнього потяга, що сполучає Волинь із Львівською, Івано-Франківською та Чернівецькою областями.

Також активісти з ВОМГО «Асоціація Молодих Реформаторів» вважають, що немає гарантій того, що потяг відновлять восени. Тож на акції також відбуватиметься збір підписів під зверненням до начальника «Львівської залізниці» Богдана Піха та гендиректора «Укрзалізниці» Сергія Болоболіна й під зверненням до голови Волинської ОДА Бориса Клімчука.

Як зазначали активісти, більше тисячі підписів під цими зверненнями уже надіслали вищесказаним посадовим особам. Після акції зберуть ще один пакет підписів та надішлють їм у підтвердження того, що потяг «Ковель−Чернівці» — важливий для тисяч волинян.

Тож, акція відбудеться у неділю, 26 травня, о 19:00 на залізничному вокзалі Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Є Показати IP 27 Травня 2013 08:59
Балаболов, Піхва - чого від людей з такими прізвищами чекати???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus