USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За міжнародним тероризмом зараз стоїть одна країна, - політолог

29 Червня 2016 09:21
Внаслідок теракту в аеропорті Стамбула загинуло 36 людей, серед жертв є і українка. Така страшна звістка сколихнула весь світ.

Натомість політичний оглядач Олег Пономар у своєму пості на Фейсбук висловив думку, що за цим терактом, як наразі і за всім міжнародним тероризмом, зокрема, стоїть одна країна.

Відтак, політолог виділив декілька важливих моментів, на які, на його думку, варто звернути увагу:

«Теракти в Туреччині. Думаю, що ця новина пов'язана з наступною. І не важливо чиїми руками вони вчинені. Я не раз писав, що зараз за міжнародним тероризмом стоїть одна країна.

Ми з вами забули про правило дати смаженій новині день, щоб охолонути

Премьер Туреччини Йилдирим відмовився виплачувати компенсацію Росії за крах бомбардувальника Су-24, збитого турецькими винищувачами. На питання, чи будуть виплачені гроші, він відповів: «Ні, нічого подібного. Ми лише висловлюємо скорботу, ми поділяємо це горе».

Угода про нормалізацію відносин з Туреччиною дає можливість Ізраїлю організувати поставки природного газу на європейські ринки (через Туреччину).

Парламент Нідерландів не підтримав пропозицію провести референдум про вихід з Євросоюзу.

Учора вранці в іспанській провінції Таррагона Цивільна гвардія затримала вісім осіб, шестеро з яких - громадяни Росії. Затримані звинувачуються у відмиванні грошей, зв'язках з Таганській і Тамбовської злочинними угрупованнями і колумбійськими наркокартелями.

Дві важливі новини, пов'язані між собою.

США планують створити в Україні оборонний холдинг з випуску зброї.

АТ «Мотор СІЧ» реалізує амбітні плани по створенню в Україні замкнутого циклу виробництва вертольотів.

Парубій робить прекрасні натяки на підтвердження наших з вами прогнозів і очікувань. Так вчора він заявив, що сподівається, що наш Парламент ратифікує договір про вступ України в НАТО. Сумніваюся, правда, що це станеться при цьому складі Ради, але сам факт.

Луценко підписав важливий договір про співпрацю між Україною та Європейською організацією з питань юстиції.

Вітаємо Казахстан серед непостійних членів Ради безпеки ООН.

І бонус-новина: стартувала канадська програма малих грантів для ініціатив переселенців».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 29 Червня 2016 11:36
Расєя главний спонсор тєрорізма!!!
40a Показати IP 29 Червня 2016 11:48
Marazm.
Анонім Показати IP 29 Червня 2016 16:03
Ну конечно, где что ни случится - надо это поаернуть так, чтоб Россия была виновата. Вы что, товарищи? С дуба упали? По турецким новостям сказали, что это ИГИЛ. ИГИЛ сказало, что это ИГИЛ. Когда турки сбили самолет - реакции не было. А вот когда сказали, что выплачивать за сбитый самолет не будут, то - теракт. Ну и логика!Или наши доморощенные эксперты знают лучше турок? Играйте, да не заигрывайтесь. А то вам скоро не только верить перестанут, но и обращать внимание.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus